lady vicky napisał(a):
Szukam dziewczyn do juz istniejacego miedzynarodowego kobiecego klanu. Odezwalaby sie tu clanleaderka, ale nie zna polskiego, dlatego ja napisalam posta
Ten klan to puppy.ladies? A to już miałem z Tobą przyjemność się spotkać na Berlinie

lady vicky napisał(a):
Skoro widziales jakies kobitki grajace w BFa to mam do Ciebie (wlasciwie to do wszystkich) prosbe: jesli uda Ci sie jeszcze kiedys spotkac jakas dziewczyne na serwie, to powiedz jej prosze, ze jest kobiecy klan
Z tego co wiem to obecnie poważnie grają cztery Panie. Wszystkie otrzymały "bileciki" i grają teraz w klanach

Pierwszą kobietą w polskich klanach bf1942 była Ewelkaaaa w SPQR (nawet pomimo ewentualnych obiekcji PRGK będziemy się tego trzymać

). Swego czasu grała regularnie (m.in. brała udział w pierwszej edycji LANa), z niezłymi wynikami. Niestety ostatnio widujemy ją już trochę rzadziej na serwach.
Obecnie najbardziej znaną przedstawicielką płci słabszej (pozornie) na scenie jest Krówka. Która gra dużo, często i cholera bardzo dobrze

Nie jest to już to samo niewinne dziewczę, które można było kiedyś bezkarnie sfragować

Dziś to prawdziwe killing machine i trzeba uważać

Cow gra w PRGK (czy którymś tam z niezrozumiałych dla mnie odłamów tego klanu PRGK-42, PRGK-BF czy podobnie

). Była obecna na obu LANach, choć na pierwszym (z tego co wiem) tylko jako obserwator.
Kolejne dwie valkirie to Shatia w UKF i Nea w WILD_A (uczestniczka drugiego LANu). Obie spotykam dość rzadko na serwach, tak więc ciężko mi wypowiedzieć jak wymiatają, ale jestem pewien, że nie mają się czego wstydzić. Shatia miała z początku grać w SPQR, ale zaspaliśmy i UKF nas uprzedził

Nea natomiast gra głównie w BF:Vietnam, bo takie WILD_A ma obecnie priorytety. Możesz, więc spróbować powalczyć o te kobitki z ich macierzystymi klanami, bo jest o co. Mają dziewczyny już spore doświadczenie
P.S. Z Maykiem jeszcze wzdychamy w wolnych chwilach na jedną przedstawicielką płci pięknej, niejaką Moniką. Zdarzało się ją spotykać na serwerach Secret Weapons i było na co popatrzeć

Grała rewelacyjnie i przyjemnie było od niej zginąć
P.S 2 Aha uprzedzam przed najróżniejszymi graczami o żeńskich imionach. Kasie, Basie itp. to większość geje i transwestyci, którzy się tylko podszywają