dobrawek napisał(a):
@Okota
Przeczytaj moje pierwsze wypowiedzi na temat. Tam są argumanty do których nawet się nie odniosłeś. Czytasz forum pobierznie i bez zrozumienia. Dlatego też dalsze moje wypowiedzi, przebiegały w innym kierunku, ponieważ nikt nie chciał dyskutować o meritum sprawy, tylko najeżdżać na UKF i braci A.
@Garet. Dzięki że otworzyłeś temat ponieważ Okota zachował się jak gówniarz - napsiał co wiedział i zamknął temat. Nie mogłem mu odpowiedzieć.
wiec zaczynamy przegladanie tematu i:
dobrawek napisał(a):
Chciałem coś napisać ale odeszła mi okota.
dobrawek napisał(a):
Zasada taka istniała też w UKFie dla meczów Conquest, ponieważ mieliśmy polski ladder. Co do zaistniałej sytuacji zrozumcie wszyscy, aby mecz był "Equal" w CB należy wyzywać klan który ma +-100punktów, więc Frantic, nie widziałeś, że w kalendarzu UKF Frag było kilkanaście challangy. Klany, a nie Maniek anulowały lub kontaktwoały się z Mańkiem (nie bcjotem).
Tak więc wyzwanie klanów o dobrej liczbie punktów nie jest wcale złe, do tego przypomnę, że mało jest klanów które mają 1060+-100pkt.
Osoby zbulwersowane challangem Mańka - Odpowiedzcie mi czy jeśli byłyby tylko dwa klany (oba Polskie) w ladderze z potrzebną liczbą punktów to byście też przypomnieli sobie "złotą zasadę"???
dobrawek napisał(a):
powinienes sie zglosic do psychologa...
A już myślałem, że napiszesz dentysty.
dobrawek napisał(a):
Praetorius tyle ze jak zasada powstawala to dotyczyla ogolnie jakichkolwiek rozgrywek bo modow wtedy nie bylo.
Okota, jak powstawala ta zasada to Ty nie wiedziałeś jak się otwiera barkę.
dobrawek napisał(a):
Frantic, aż mi się nie chce grać. Czytam Ciebie i aż mi się nie chce nawet pomyśleć, że znam Cię osobiście. Ponieważ to co piszesz i jak zachowujesz się na scenie nie odzwierciedla tego jakim jesteś na prawdę...
No ale cóż ambicja rzecz ludzka (oczywiście nie dentystyczna, okotnicza).
dobrawek napisał(a):
Ortografia się kłania. Jak już rzygać to przez erzet!
dobrawek napisał(a):
Prosimy o znaki przestankowe i poprawienie gramatyczne, ponieważ, Okota, to co napisałeś to tylko się nadaje do pogratulowania.
Jak, Ty, zostałeś dentystą nie umiejąc się wysławiać??
dobrawek napisał(a):
Okoty ogonem nie odwracam. Argumenty już poszły na początku tego topicu, ale mogłeś nie zrozumieć. Teraz, to już przyłączyłem się do pisania wątku - wszyscy przeciwko UKF - na prawdę można poczuć się jak w Hydeparku.
dobrawek napisał(a):
I znowu mam się przyczepiać? "Se" Co to ma być. Dyskusja ma być polska - czujecie się być POLAKAMI to mówcie polskim językiem!!
dobrawek napisał(a):
Powtórzę po Hynolu: PIER.... SIĘ.
dobrawek napisał(a):
Niestety Y-cośtam nie rozumie innego języka, więc trzeba odpowiadać dokładnie w jego stylu.
Ja już EOT, bo to jest na prawdę nudne. Mam nadzieje że jakiś moderator przeniesie ten wątek do Hydeparku bo tylko tam się nadaje.
dobrawek napisał(a):
Wracając do sceny itd, itp.
Oto co napisał bcj na temat tzw sceny:
Cytat:
a jeszcze tam a propo tej qrwa polskiej sceny...
ustalilem wiele dni temu z WA, ze chlopaki wpadna ok. 16 na lana sprawdza kompy czy gra, etc....
mialem juz jechac pic do 14 jak zadzwonili do mnie z EA, ze nikt sie nie pojawil (dobrze, ze Ethan zostawil mi swoj tel) dowiedzialem sie, ze nie moga.. no i uuuj jade sprawdzic jak sprawy stoja - (a jest juz 19) na miejscu sie okazuje, ze pacza nie ma, TSa nie ma ogolnie do dupy... i przez to dzis nie napilem sie nawet 1mg piwa.. bo sie szarpalem z kompami, aby to jutro jakos wygladalo...
w ekipie tylu osobowej zajelo by to 30 - 60 min... mi do 22:00 pozniej pojechalem do pubu, gdzie poszli wszyscy chlac... tj. WA i dolaczylo ejw - na miejscu okazalo sie, ze 5 min. wczesniej sobie poszli w uuuj - chociaz od telefonu z potwierdzeniem, czy sa, czy siedza, czy wpradac - a do czasu przyjazdu minelo max. 20 min.
Więc o co chodzi? Podziękujcie KU*WA bcjotowi i UKFowi i przyjmijcie FS challange.
Zakończmy to!
I właśnie klany które krzyczą - FS, MON.BF, 3C co zrobiliście dla sceny oprócz oburzenia na forum??
dobrawek napisał(a):
Frantic straciłeś u mnie pełen szacuneczek. Szkoda.
BTW: A co do twojego schematu blokowego - nie wyjdzie UKF ma serwer w Holandii, Szwecji i najgorszy w Polsce, więc okaże się że w Holandii Polacy mają lepsze pingi niż na sławetnym serwerze [3C].
dobrawek napisał(a):
Master Of Puppets i SP Jumping the Fire.
Zgadzam się też z yacubem, że And Justice For All była też zarąbistą płytą.
no wiec panie dobrawek gdzie niby
dobrawek napisał(a):
Tam są argumanty do których nawet się nie odniosłeś. Czytasz forum pobierznie i bez zrozumienia.
jak narazie ty piszesz jakies idioctwa i wszczynasz wojny z innymi na forum wiec??
'co do UKFowskiej wojny o.. no wlasnie o co o honor? zajebiscie obzucacie blotem jak walczycie o honor...
to zamknolem temacik wtedy kiedy potwierdzilem w cb chalenge - tyle ze w innym dniu wiec manieczku pytam sie tak ci sie spieszylo a na countera nie odpowiadasz?? wiec po CH. nam glowe zawracasz???