Pancho napisał(a):
Ten klan to puppy.ladies? A to już miałem z Tobą przyjemność się spotkać na Berlinie
Tak, puppy.ladies

I owszem, graliśmy razem na Berlinie... miło było popatrzeć jak grasz, jesteś naprawdę bardzo dobry

(szkoda że nie jesteś kobietą, bo od razu bym Cię do klanu ściągała

Pancho napisał(a):
Z tego co wiem to obecnie poważnie grają cztery Panie. Wszystkie otrzymały "bileciki" i grają teraz w klanach
[...]
Możesz, więc spróbować powalczyć o te kobitki z ich macierzystymi klanami, bo jest o co. Mają dziewczyny już spore doświadczenie
Dzięki, spróbuję do nich jakoś dotrzeć... masz może jakieś do nich namiary ?
Pancho napisał(a):
P.S. Z Maykiem jeszcze wzdychamy w wolnych chwilach na jedną przedstawicielką płci pięknej, niejaką Moniką. Zdarzało się ją spotykać na serwerach Secret Weapons i było na co popatrzeć

Grała rewelacyjnie i przyjemnie było od niej zginąć
hmm... to teraz juz nie grywa w BFa? jesli tak to szkoda... jesli jednak jeszcze czasem pyka w ta gierke, to bede musiala ja jakos namierzyc ...

Pancho napisał(a):
P.S 2 Aha uprzedzam przed najróżniejszymi graczami o żeńskich imionach. Kasie, Basie itp. to większość geje i transwestyci, którzy się tylko podszywają

No właśnie tego sie obawiam najbardziej.. i między innymi dlatego napisałam w swoim poście, że cała sprawa jest poważna i żeby nikt sobie z tego żartów nie stroił, bo bym nigdy nie znalazła prawdziwych kobitek, tylko samych transwestytów