Teraz jest 28 lip 2017, 18:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: klan ver 1.6
PostNapisane: 29 paź 2005, 23:51 
Offline

Dołączył(a): 18 paź 2005, 21:31
Posty: 22
Lokalizacja: łódź
prośba do grajacych w wersji 1.6 może ktos przygarnie na rekruta !!!!!
wyjasniam dlaczego 1.6 ---- bo inna wersja patcha sie mnie zacina i nie mam przyjemnosci z grania :lol:

_________________
poland


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 09:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2004, 22:53
Posty: 393
Lokalizacja: Warszawa
:lol: :lol: chyba wszyscy graja w 1.61 :p ciekawe jakiego masz kompa skoro na 1.6 mozesz grac a na 1.61 juz nie :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: gra wer1.6
PostNapisane: 30 paź 2005, 18:55 
Offline

Dołączył(a): 18 paź 2005, 21:31
Posty: 22
Lokalizacja: łódź
mam amd 3000+ 512MB ram karta gigabyte 6600 pciexpres. plyta gigabyte k8nf-9 120GB dysk

_________________
poland


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 20:44 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2004, 13:15
Posty: 2431
Lokalizacja: Bydgoszcz
To nie zalezy od kompa ... jak widać (bo ma dobrego).

Pozostaje Ci reinstal BFa a jak nie to Windowsa ... moze masz jakieś śmieci ...

Sprawdź też czy 1.61 działa jak wyłączysz wszystkie programy w prawym dolnym rogu (te niepotrzebne) :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: PB
PostNapisane: 30 paź 2005, 23:09 
Offline

Dołączył(a): 18 paź 2005, 21:31
Posty: 22
Lokalizacja: łódź
wszystko idzie dobrze nawet na wersji 1.61 własnie testuje wychodzi ze to PB zawiesza ni kompa jak gram na serwerach gdzie go niema to jest dobrze jesli wejde naserwer gdzie jest wymagany zawiesza mi komputer juz po ok 10 sek czasami pozniej o co tu cjodzi ?????

_________________
poland


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2005, 00:10 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2004, 13:15
Posty: 2431
Lokalizacja: Bydgoszcz
Napisz w dziale "Problemy" ...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 10:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sty 2005, 15:30
Posty: 46
Lokalizacja: Wawa - Bielany
a masz ORYGINAŁA czy kraked werszyn z emule czy kazzy?? ]:->

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 10:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 10:13
Posty: 755
Lokalizacja: Sopot
a jak nei bedziesz musial zaaktualizowac pb jak masz oryginala i bedzie smigac wszystko...=]

_________________
http://www.nuclear-outside.pl
#nuclear-outside @ quakenet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2004, 22:53
Posty: 393
Lokalizacja: Warszawa
jakie odswiezenie tematu :wink: poszukaj tutaj -> http://www.bf1942files.com 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL