Panowie,
Ja patrzac z boku mogę powiedzieć że:
-wykonaliście kawał dobrej roboty, bo batach, które były w zeszłym roku trafiliście do ścisłej czołówki, kto wie, może nawet wygralibyście CB, gdyby nie ten nieszczęsny mecz z Norwegami
- w polskim charakterze narodowym leżą kłótnie, waśnie etc, a wy temu zaprzeczylści - pokazaliście ze umiecie sie zjednoczyć by osiągnąc jakiś cel i gdyby nie nasza kolejna "wada" narodowa - poczucie honoru i bardzo możliwe żebyście go osiągnęli
- stanowicie paczkę fajnych ludzi, których łączy wspólne hobby (?) i którzy sie po prostu świetnie razem bawią (i to jest najważniejsze)
- mimo że sam nie angażuję się specjalnie w rozgrywki to powiedzieć mogę, że dostarczyliście nam całej masy emocji - rewelacyjne (choć nieporadne momentami) transmisje ze spotkań, film - to naprawde emocje porównywalne np. z grą piłkarzy na mistrzostwach świata (może nie tych ostatnich ale w Hiszpanii o ile ktoś pamięta

)
- mecz z Norwegia był nauczką, z której w przyszłym roku (o ile to wszystko sie nie rozwali do tego czasu) wyciągniecie wnioski i życzę wam żebyście poznali smak slodki smak zemsty i zmasakrowali te norweskie gnojki
- decyzję o rezygnacji z meczu o 3 miejsce uważam za słuszną. Należy szanować swój honor i starać się walczyć z układami.
- tendencyjne sądziowanie w CB wynika prawdopodobnie z tego że nacje z zachodniej Europy w jakiś tam sposób czują sie lepsze i nie mogą znieść że jakieś tam Polaczki z biednego kraju kopią im dupę

Zapewne przez większość stamtąd tak jesteśmy postrzegani...
- a reszta (Norwegowie i ich zachowanie) jest milczeniem....
Good Job boys! Jestem naprawdę pod wrażeniem
Wierny kibic
Jedrek Waleczny