Krox napisał(a):
Dyskusja w tym temacie spada na coraz niższe sfery.
Nie, nie mam konsoli i nie zamierzam mieć, lecz to nie powód do tego bym nie mógł się wypowiadać na jej temat.
Ludzie, prawda jest taka, że gry FPS wywodzą się od PC i według mnie powinny zostać na PC. Coraz więcej gier jest robionych pod konsole ponieważ twórcy kierują się tylko tym jakie będą mieli korzyści.
Tak wiem, gra na padzie to taka przyjemność o jakiej gracze PC mogą najwyżej pomyśleć w wolnej chwili.
A czy tylko ja tak uważam? Nie. Jest masa ludzi, którzy tak uważają.
Moim zdaniem konsola to wykastrowany komputer i jedyny jej plus to cena. Nowy Xbox kosztuje 700zł.
Nie odpowiadajcie na moje posty, ponieważ co miałem powiedzieć to powiedziałem. A! Zapomniałem, nie ma nic lepszego niż robienie offtopu, ale liczy się tylko +1 post.
Tak btw. Czy jeżeli nie mam willi z basenem to nie mogę np. powiedzieć że nie lubię basenów?
Czy jeżeli nie mam Forda GT nie mogę powiedzieć że ma on niewygodne fotele? Z tego co wyczytałem post wyżej sądzę że nie mogę.
Tak kur*a nie możesz powiedzieć, że nie lubisz basenów jak w nich nie pływałeś i nie możesz powiedzieć, że są niewygodne fotele skoro w nich nie siedziałeś!
Nie muszę grać na konsoli, żeby powiedzieć, ze jest lipna - to po chu*ja się wypowiadasz chłopaku??
Na przyszłość prosimy, abyś pisał rzeczy o których masz pojęcie, bo po ostatnich Twoich postach mam wrażenie, że nie wiesz co piszesz. Miałem nie odpowiadać na Twój post, ale co tam + jeden do licznika, nie?
Króliczku mój Ty, co roku jest akcja "Troll" która ma za zadanie usuwanie postów, które nie mają racji bytu na tym forum. Także o liczniki się nie bój, już o to moderatorów niech głowa boli.