Teraz jest 25 lis 2024, 01:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 cze 2008, 14:57 

Xbox bo jest tańszy?I nie wiem co jest lepszego w ps3?Nie bd przepłacał ponad 700 zł tylko dlatego żeby mieć sony ps3 -_-.Nie widze po prostu sensu :D
A na bilet do multi (12 miesiecy+ 1 gratis około 100 zł) mnie jak narazie stać.

PostNapisane: 4 cze 2008, 15:01 

Cytuj:
Lepiej ps3 czy xbox 360 ?
To zalezy . Jesli chcesz sie cieszyc dobra grafika na Konsolach next-gen to musisz posiadac Z najwyzszej polki monitor albo Telewizor FullHD , Albo dla mniej zamoznych HD Ready .

Ps3 Ma lepsza grafike od xbox-a 360 ale sa male roznice. Wychodzi na ta konsolke Malo fajnych gierek poniewaz zrobienie gierki na to pudelko jest drozsze. Granie przez internet jest Free

Jesli chodzi o Xboxa to Na ta konsolke wychodzi wiecej gierej lepszych . Granie przez internet jest platne ( 3 Miesiace - 80 zl )

Jesli chcesz zaszpanic i placic zato by miec napis Playstation 3 To niewarto . Ja jestem zadowolony z mojego x pudelka . Jeden wielki minus u xbox to jest awaryjnosc . Po jakims czasie 1 rok , 1,5 roku , 3 miesiace . Moze Ci sie konsola popsuc i musisz wysylac ja na gwarancje za granice . Wymiana takiej konsoli trwa 1 miesiac ... !!!! Dostajesz nowa konsole albo swoja stara ale naprawiona !!!! . Awaryjnosc PS3
Jest mniejsza choc Ostatnio odkryto taka sama awarie .

Treść tego tekstu zaczęrpnięta z forum byłego klanu.

PostNapisane: 4 cze 2008, 15:25 

No to trzeba pogratulować jeśli ktoś płaci 80 zł za 3 miechy( http://www.allegro.pl/search.php?string=xbox+live+gold )
Kończmy offtopic,zaraz przylecą fanboye ps3 zażarcie bronić swej konsoli.

PostNapisane: 4 cze 2008, 16:30 
Spamer!

Jacaaa napisał(a):
Cytuj:
Lepiej ps3 czy xbox 360 ?
To zalezy . Jesli chcesz sie cieszyc dobra grafika na Konsolach next-gen to musisz posiadac Z najwyzszej polki monitor albo Telewizor FullHD , Albo dla mniej zamoznych HD Ready .

Ps3 Ma lepsza grafike od xbox-a 360 ale sa male roznice. Wychodzi na ta konsolke Malo fajnych gierek poniewaz zrobienie gierki na to pudelko jest drozsze. Granie przez internet jest Free

Jesli chodzi o Xboxa to Na ta konsolke wychodzi wiecej gierej lepszych . Granie przez internet jest platne ( 3 Miesiace - 80 zl )

Jesli chcesz zaszpanic i placic zato by miec napis Playstation 3 To niewarto . Ja jestem zadowolony z mojego x pudelka . Jeden wielki minus u xbox to jest awaryjnosc . Po jakims czasie 1 rok , 1,5 roku , 3 miesiace . Moze Ci sie konsola popsuc i musisz wysylac ja na gwarancje za granice . Wymiana takiej konsoli trwa 1 miesiac ... !!!! Dostajesz nowa konsole albo swoja stara ale naprawiona !!!! . Awaryjnosc PS3
Jest mniejsza choc Ostatnio odkryto taka sama awarie .

Treść tego tekstu zaczęrpnięta z forum byłego klanu.

lol ?

Nowe modele xboxow sie juz nie psuja, mozna by zec, ze awaryjnosc nowych modeli jest taka jak ps3
PS3 ma bluray do 200 gb na plytce to oczywiscie +, a xbox dvd ;), psn jest za free, ale odstaje mozliwosciami od xbox live .
PS3 ma wieksza moc, ale czemu malo tytulow ja pokazalo ? czemu gry multi-platformowe sa gorsze na ps3 ? czemu gtaiv ma gorsza rozdzialke ? . . . Nie ogarniaja sprzetu ? END.

Imo bede mial ps3, ale wybral bym xboxa + przerobka (cena)

@down: są przerobki (zmiana flasha gdy chcesz grac na livie) dzieki, ktorym nie dostaniesz bana :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 4 cze 2008, 17:58 przez Blizzard_, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 4 cze 2008, 17:42 

I za przeróbkę dostaniesz bana na Lajwie :) Chyba że jedną konsolę kupisz sobie do grania w single, a drugą do multi :) A Bluray ma pojemność max 50gigową (taką będzie wykorzystywał np MGS4 i Resistance2) jak na razie ;) A multiplatformy na PS3 już nie odstają od Xowych odpowiedników. Jedynie cyferkowi i 'licznicy pixelów' znajdą różnice na niekorzyść którejś z platform..

Raczej nie powinienem doradzać bo posiadam PS3, ale starając się patrzeć obiektywnie to wybrałbym tak samo jak rok temu - PS3. Cicha praca konsoli, darmowy net (+ Home, ale na to jeszcze trzeba bedzie czekać), 4 porty USB (w 40gigowych wersjach - 2), ładniejsze, lepsze exclusive'y, bardzo duże możliwości multimedialne w stosunku do Xboxa, no i wiele mniejsza awaryjność (nadal wywalają RRoDy przy GTA4, z tego co czytalem).

Liczę że CoD4 wreszcie znajdzie pogromcę na konsolach, bo powyższym już serdecznie rzygam :)

PostNapisane: 4 cze 2008, 20:33 

Dodatkowe bronie są do zdobycia poprzez:

1. Zamówienie pre-ordera.
2. Zapisanie się na subskrypcję o BF: BC na planet-battlefield.
3. Ściągnięcie i pogranie w demo :)

Ostatnie dwie to nie wiem jak zdobyć :)

Możesz też zakupić wersję "Gold-Edition" (oczywiście droższą) i cieszyć się wszystkimi giwerami, za które dostaje się achiva.

PostNapisane: 4 cze 2008, 20:55 

Cytuj:
Ostatnie dwie to nie wiem jak zdobyć :)

Zarejestrować nick w programie veteran(assault) i sprawdzić staty-online(auto shotgun).Gdzieś słyszałem że po zdobyciu 25 lvl też ma się wszystko ale czy to prawda nie wiem.Mi jako tako zależy tylko na asasulcie :wink:

Btw. http://badcompany.ea.com/page/dynpid/8616/

PostNapisane: 4 cze 2008, 22:51 

PS3 na Xbox 360... hmm z pozoru X360 wydaje sie lepszy lecz po bliższym przyjrzeniu sie jest duuuuuuuuuuuzo gorszy od PS3 ale juz nie bede sie rozpisywal ;p
"Nowe modele xboxow sie juz nie psuja, mozna by zec, ze awaryjnosc nowych modeli jest taka jak ps3 " Ale te modele sa juz w cenie podobnej do PS3 ;)

Na tym forum ktos narzekał na snajpera? Jak nie to na innym, po obejrzeniu kilku filmikow na yt stwierdzam ze snajper w BF BC to bardzo dobra klasa ;] Mozna zciagac ludzi z prawdziwych snajperskich odleglosci, jak jakas menda sie ukryje za murkiem to mozna na nia poslac rakietke, po namierzeniu celu dostajemy jakies 3 sec aby sie ukryc, potem tylko dobrze przycelowac i git, na pojazdy snajper jest najlepszy (wedlug mnie)
Snajper jest dobrze zakamuflowany, nie jak w bf2 gdzie to byl tylko jego skin, tu naprawde idzie sie wtopic w tlo, dodajac jeszcze ze sa te programy co autoustawiaja configi to juz ogolnie snajper owned
Ps. wie ktos co za "pileczki" ma snajper? Widzialem na yt jak koles rzucał czyms podobnym do pileczek ale nie wiem co to jest ;)

Ale heliki to zalamka... Oczywiscie obejrzalem kilka movieskow na yt i stwierdzam ze helki sa dobre tylko na piechote, no i ewentualnie na inna helke, pilot obsluguje tylko dzialko takze sam za duzo nie zdziala (niewiem co ma gunner) Tak pozatym ciekawe jak sie celuje padem PS3 Tzn przechylisz pad do przodu i helik/samolot sie przechyla do przodu (czego x360 nie ma))

Kurde, ahh jak ja chcialbym miec PS3... Ale ja ubogi maly giermenek jestem :omg:

PostNapisane: 4 cze 2008, 23:13 
Spamer!

giermen napisał(a):
PS3 na Xbox 360... hmm z pozoru X360 wydaje sie lepszy lecz po bliższym przyjrzeniu sie jest duuuuuuuuuuuzo gorszy od PS3 ale juz nie bede sie rozpisywal ;p
"Nowe modele xboxow sie juz nie psuja, mozna by zec, ze awaryjnosc nowych modeli jest taka jak ps3 " Ale te modele sa juz w cenie podobnej do PS3 ;)

Na tym forum ktos narzekał na snajpera? Jak nie to na innym, po obejrzeniu kilku filmikow na yt stwierdzam ze snajper w BF BC to bardzo dobra klasa ;] Mozna zciagac ludzi z prawdziwych snajperskich odleglosci, jak jakas menda sie ukryje za murkiem to mozna na nia poslac rakietke, po namierzeniu celu dostajemy jakies 3 sec aby sie ukryc, potem tylko dobrze przycelowac i git, na pojazdy snajper jest najlepszy (wedlug mnie)
Snajper jest dobrze zakamuflowany, nie jak w bf2 gdzie to byl tylko jego skin, tu naprawde idzie sie wtopic w tlo, dodajac jeszcze ze sa te programy co autoustawiaja configi to juz ogolnie snajper owned
Ps. wie ktos co za "pileczki" ma snajper? Widzialem na yt jak koles rzucał czyms podobnym do pileczek ale nie wiem co to jest ;)

Ale heliki to zalamka... Oczywiscie obejrzalem kilka movieskow na yt i stwierdzam ze helki sa dobre tylko na piechote, no i ewentualnie na inna helke, pilot obsluguje tylko dzialko takze sam za duzo nie zdziala (niewiem co ma gunner) Tak pozatym ciekawe jak sie celuje padem PS3 Tzn przechylisz pad do przodu i helik/samolot sie przechyla do przodu (czego x360 nie ma))

Kurde, ahh jak ja chcialbym miec PS3... Ale ja ubogi maly giermenek jestem :omg:

Xboxy z nowym chlodzeniem, sa w tej samej cenie co te z 90nm (chyba tylko dali hdmi)

Ja marze o celowaniu za pomoca zyroskopow SIXAXISA i DS3 :D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 5 cze 2008, 14:12 

Ponoć jest już demo dla regionu UK na Marketplace. Mam tam konto, ale teraz w Polsce jestem więc pogram dopiero w niedzielę :/

EDIT: Obejrzałem trochę filmików na YT i dla mnie to jest stary dobry BF :) Stęskniłem się za czasami gdy grało się w BF2, ze zgraną ekipą (złomik, Pańczy, Adacho) i na to wygląda, że stare czasy powrócą :)

http://www.youtube.com/watch?v=KcVKuJKJ24g - gameplay SpecOp

Ostatnio edytowano 6 cze 2008, 16:04 przez lkasprzak, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 cze 2008, 20:26 

kurde coraz bardziej mi się ta gra podoba, chętnie zobaczyłbym ją na PC (podobnie jak GTA IV :wink: ). Na konsole dla dwóch gierek przestawiać się nie zamierzam.
Dużo fajnego sprzętu, trochę wyluzowany klimat, i kapitalna oprawa audio-wizualna. Conq jeszcze dodadzą, zrobią coś z tymi plecakami i będzie cud, miód i orzeszki :P

PostNapisane: 5 cze 2008, 23:08 

Chyba jeszcze nikt tu tego nie dał:
http://www.valhalla.pl/news822-Nowy-Bat ... na-PC.html

EDIT: Cholera, nie spojrzałem na datę :oops:

[GCA] | www.goldencamels.com

Ostatnio edytowano 6 cze 2008, 18:51 przez Zar2Roc, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 6 cze 2008, 07:38 

Yyyy - data wiadomości: 21.08.2006?

PostNapisane: 6 cze 2008, 07:40 

A ja już się tak ucieszyłełm. Rzeczywiście jest w tym cos dziwnego.

PostNapisane: 6 cze 2008, 15:26 

hehe pamiętam tą bajeczkę :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2