PS3 na Xbox 360... hmm z pozoru X360 wydaje sie lepszy lecz po bliższym przyjrzeniu sie jest duuuuuuuuuuuzo gorszy od PS3 ale juz nie bede sie rozpisywal ;p
"Nowe modele xboxow sie juz nie psuja, mozna by zec, ze awaryjnosc nowych modeli jest taka jak ps3 " Ale te modele sa juz w cenie podobnej do PS3

Na tym forum ktos narzekał na snajpera? Jak nie to na innym, po obejrzeniu kilku filmikow na yt stwierdzam ze snajper w BF BC to bardzo dobra klasa ;] Mozna zciagac ludzi z prawdziwych snajperskich odleglosci, jak jakas menda sie ukryje za murkiem to mozna na nia poslac rakietke, po namierzeniu celu dostajemy jakies 3 sec aby sie ukryc, potem tylko dobrze przycelowac i git, na pojazdy snajper jest najlepszy (wedlug mnie)
Snajper jest dobrze zakamuflowany, nie jak w bf2 gdzie to byl tylko jego skin, tu naprawde idzie sie wtopic w tlo, dodajac jeszcze ze sa te programy co autoustawiaja configi to juz ogolnie snajper owned
Ps. wie ktos co za "pileczki" ma snajper? Widzialem na yt jak koles rzucał czyms podobnym do pileczek ale nie wiem co to jest

Ale heliki to zalamka... Oczywiscie obejrzalem kilka movieskow na yt i stwierdzam ze helki sa dobre tylko na piechote, no i ewentualnie na inna helke, pilot obsluguje tylko dzialko takze sam za duzo nie zdziala (niewiem co ma gunner) Tak pozatym ciekawe jak sie celuje padem PS3 Tzn przechylisz pad do przodu i helik/samolot sie przechyla do przodu (czego x360 nie ma))
Kurde, ahh jak ja chcialbym miec PS3... Ale ja ubogi maly giermenek jestem