Teraz jest 25 lis 2024, 01:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 cze 2008, 22:22 

Demo mam ściągnięte, ale jeszcze nie grałem :P Ludzie narzekają na mały draw distance, 'skryptowe' niszczenie budynków (nie da się całej budowli zrównać z ziemią, zawsze jakaś ściana musi zostać) i nieskuteczne pojazdy (mało ludzi lata heli o_O). Za to gra nie ma slowdownów i trzyma stały framerate (kosztem słabszej wody, czy braku dziur po kulach :/) Demko odpalę dopiero jutro i podzielę się moimi wrażeniami ;)

PostNapisane: 6 cze 2008, 22:49 
Spamer!

blachor napisał(a):
Demo mam ściągnięte, ale jeszcze nie grałem :P Ludzie narzekają na mały draw distance, 'skryptowe' niszczenie budynków (nie da się całej budowli zrównać z ziemią, zawsze jakaś ściana musi zostać) i nieskuteczne pojazdy (mało ludzi lata heli o_O). Za to gra nie ma slowdownów i trzyma stały framerate (kosztem słabszej wody, czy braku dziur po kulach :/) Demko odpalę dopiero jutro i podzielę się moimi wrażeniami ;)

Konsole sa za słabe, aby mialy do przeliczenia wszystko w czasie rzeczywistym :) Pozatym lepiej, ze pozostają belki i ogołocony budynek, niz nic. Wyobraz sobie, ze gdyby tak mozna bylo wszystko zniszczyc dzieki np. skryptom to po paru(nastu) minutach gralbys na pustyni :wink: . Heli ma specyficzne sterowanie, niektorym sie zle lata ot plus dla innych, wieksza pewnosc free heli :). PS3 potrafi sie zrestartowac po wyjsciu z MP, a na SP niema tego problemu. Nie wiem jak tam z Xboxem 360 :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 7 cze 2008, 09:45 

To tylko demo - poczekamy na pełną wersję i myślę, że po paru patchach będzie ok :)

PS. blachor - wyślij mi invite jak możesz :) mój GT: lkasprzak1980

PostNapisane: 7 cze 2008, 16:06 
Spamer!

Battlefield: Bad Company kolejną grą, którą trzeba instalować na Playstation 3

Zaczynają nas irytować tego typu wiadomości. Czyżby mocarny Blu-ray nie był aż taki dobry jak mówiło Sony?

Jak inaczej wytłumaczyć tę wiadomość? Potężny japoński superkomputer ze swoim odtwarzaczem płyt nowej generacji po raz kolejny każe graczom czekać na zainstalowanie się gry. Tym razem i tak mamy szczęście. Battlefield: Bad Company w przeciwieństwie do chociażby Devil May Cry 4 nie instaluje na dysku konsoli kilku gigabajtów danych. Skopiować musimy jedynie 300 MB. Marna to jednak pociecha dla tych, którzy mają kolegów albo koleżanki posiadających Xboxa 360. Na sprzęcie Microsoftu gra zabiera jedynie 2MB miejsca na dysku. Takie informacje podaje jeden z graczy, którzy przeszukiwali okładki nowej pozycji Electronic Arts w sieciowym sklepie Gamestop.com.

Dobrze by było gdyby Sony w końcu zabrało głos w tej sprawie i powiedziało co jest grane. A może japońska firma nie komentuje tych newsów licząc na to, że głowę zawracają sobie nimi jedynie hardcore’owcy spędzający kilka godzin dziennie na przeglądaniu serwisów poświęconych elektronicznej rozrywce?

źródło: valhalla.pl

@down, ha! wiedzialem, ze ktos do czcionki sie przyczepi ^^

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 7 cze 2008, 20:17 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 cze 2008, 20:14 

Roflmao wielki dramat, na dodatek ta valhalla... Czemu ludzie nie patrzą na to z drugiej strony - czytnik jest znacząco odciążony i łatwiej będzie odczytywać dane z dysku niż z płyty (na dodatek BD nie jest demonem prędkości i miałby problemy z szybkim odczytem danych). Gdyby w takim GTA4 nie było instalacji to od razu zebrałyby się głosy sprzeciwu - a tak, na PS3 obiekty nie dorysowują się tuż przed nosem (co się zdarza u konkurencji). Poza tym praktycznie każda gra na PS3 się instaluje na dysk, BC nie jest wyjątkiem...

Co do gry - wreszcie coś innego niż rozegrany na wszystkie sposoby CoD4 :) IMO bardzo udany BF, nie ma przycinek, fajne klasy i dobry tryb Gold Rush, skupiający rozwałkę w określonym miejscu - po prostu Battlefield ;)

lkasprzak - masz chyba Xboxa, ja PS3 :)

PostNapisane: 8 cze 2008, 09:16 

Boooże, całe 300 mb! Już rezygnuję w takim razie z BF:BC na mojego ps3 :P Blachor dobrze to chyba wyłożył, więc nie będę dalej argumentował :P

I przy okazji, przestańmy gadać o xklocu bo się fanboje zlecą (a to tak z miłości :D)

[Zaznaczam przy okazji że XBoxa 360 miałem, więc jestem w stanie wypowiedzieć się w miarę obiektywnie :}]

PostNapisane: 8 cze 2008, 12:27 
Spamer!

ja tylko zacytowalem Valhalle i dalem mniej wiecej takiej samej wielkosci i koloru tekst, a wy juz oburzeni :lol:

poto sa konsola ma dysk, by z niego korzystac mnie tez lata te 300 mb :]

PostNapisane: 8 cze 2008, 12:38 

Jezu my musimy pod kilka/kilkanaście gb na jedną gre marnować a tamci płaczą nad tymi marnymi 300mb :stupid: Ludzie chyba nie potrafią zrozumieć że to są same korzyści

PostNapisane: 8 cze 2008, 12:50 
Spamer!

bo ludzie przyzwyczaili się, ze do konsoli wkladasz plytke i grasz :]

PostNapisane: 8 cze 2008, 13:19 

Bo na tym polegaly zalozenia konsol ;) (po co komu nastepny komp :roll: )

PostNapisane: 9 cze 2008, 18:30 

blachor napisał(a):
lkasprzak - masz chyba Xboxa, ja PS3 :)

Heh - zgadza się :)

PostNapisane: 10 cze 2008, 09:00 

Demko fajne ...klimacik Bfa da sie wyczuć....eh jakby nie ten pad w dłoni. Gram na PS3 ale jakoś mi to granie w FPS nie idzie na konsoli :lol: . Co do tematu instalacji to czyż nie po to dali tej konsoli dysk z możliwością bezproblemowej wymiany na większy żeby z niego korzystać ????????. Co do BR .....jak dla mnie mocarny. 8)

PostNapisane: 11 cze 2008, 06:17 

Grałem w demko na x-pudle...bardzo fajna gierka. Pewnie zagram w pełną w wersję w przyszłości.
A co do wersji na PS3...cóż...instalka jest potrzebna ponieważ blu-ray jest poprostu WOLNY :P

PostNapisane: 11 cze 2008, 21:50 

seba18 napisał(a):
Bo na tym polegaly zalozenia konsol ;) (po co komu nastepny komp :roll: )

Tu sie mylisz, konsola charakteryzuje sie tym ze nie trzeba modernizować sprzetu, zawsze dobra grafa, nigdy problemow z tym ze sie zacina itp

PostNapisane: 11 cze 2008, 22:08 

Zalozeniem wlasnie bylo jeszcze to, ze nie sciaga sie patchow, nie czekasz az gra sie zainstaluje no i ten twoj tez jest poprawny :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2