Teraz jest 17 lut 2025, 23:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lip 2008, 12:25 

Gra jest po prostu.....genialna.
Genialny humor,genialne postacie.O klimacie nie bd pisał bo jest genialny :D (Rosyjskie małe wioski,lasy,odgłosy strzałów i nawoływań przeciwników).Po prostu cud miód.No i najlepsze-możliwości destrukcji otoczenia.Teraz czołg to jest czołg-nie ma jak to pruć przez las niszcząc wszystko w okół.Pokampić też nie za bardzo można w budynkach,granatnik załatwia sprawe.Jak narazie grałem tylko w sp(przejście zajęło mi 2 dni).Jak na pierwsze sp to na prawdę się postarali(imo).Fabuła jakoś zaciąga do gry.Nie będę się rozpisywał,trzeba pograć i zobaczyć jak to wygląda.

Spróbuję podłączyć potem do internetu(choć nie wiem czy dam rade-mam tylko 1 kabel ethernet podłączony do pc).Jeśli multi jest faktycznie lepsze od sp-to żyć nie umierać ;].

Jeśli Bf:3 ma być choć troche podoby-to warto czekać ;]

PostNapisane: 9 lip 2008, 12:33 

Przecież SP ssie pauke :) Odpalaj szybko online. Skoro singiel Ci się spodobał to w multi osiągniesz orgazm :D

PostNapisane: 9 lip 2008, 14:03 

Z góry sorki za ten offtopic,małe pytanko do znawców xboxa.
Podłączyłem kabel ethernet(z liveboxa do xboxa).Zrobiłem test połączenia i błąd wyskakuje przy MTU(reszta dobrze).Ale mniejsza z tym.Moje pytanie-czy można liveboxa podłączyć tylko do xboxa(mam 1 kabel ethernet i liveboxa mogę podłączyć tylko do 1 urządzenia).Nie wiem czy mam coś dalej robić(dzwonić bo gościa od pc,on też miał xboxa) czy kupić jakiś kabel.

I ostatnie pytanie,ma ktoś podłączonego xboxa do liveboxa ?

PostNapisane: 9 lip 2008, 14:46 
Spamer!

Nie musisz miec podlaczonego liveboxa do PC abys mial neta ;) Podlacz kablem ethernet liveboxa do xboxa ( odlaczajac go od PC) . Nie wiem czy dziala w ps3 dzialalo ;) w ps3 ;)...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 9 lip 2008, 22:30 
Redaktor Battlefield.pl

Standardowo do liveboxa podepniesz jedno urządzenie pod kabel ethernet (czerwony port w liveboxie), jednak gdy nie masz TV via ADSL to możesz ją wyłączyć w panelu i wtedy możesz podłączyć drugi komputer (tym razem pod żółty port w liveboxie) ;).

PostNapisane: 10 lip 2008, 10:02 

blachor napisał(a):
Przecież SP ssie pauke :) Odpalaj szybko online. Skoro singiel Ci się spodobał to w multi osiągniesz orgazm :D

Single może i coś tam ssie ^^ ale kolega pisał o klimacie, a ten mi też sie podoba.
Jakbym oglądał sequel rewelacyjnego filmu "Złoto dla zuchwałych".

Pzerywniki filmowe, story i niektóre dialogi dokładnie na poziomie tych filmowych a postacie... haggard mógłby spokojnie mieć twarz "szajby" sutherlanda, sierżant redford - sierżanta "Big Joe" (grał go telly savalas) a głowny bohater preston - clinta eastwooda.

PostNapisane: 13 lip 2008, 14:18 

kurde ja nie chce BF3 na PC ja chce Bad Company na PC :P Grałem u kumpla, co prawda tylko sp ale zawsze coś i dosłownie wbiło mnie to w fotel a ślinotoku do teraz nie mogę zatrzymać :P

PostNapisane: 26 lip 2008, 12:43 

http://pl.youtube.com/watch?v=km1MZ0iS- ... re=related
Czy mi sie wydaje czy slyszalem cos po polsku?

PostNapisane: 26 lip 2008, 13:01 

Hehe 'nie słyszysz?' xD To ruski xD

PostNapisane: 26 lip 2008, 14:36 
Spamer!

Lecz brzmi jak polski :D
Pytanie do tych co maja gre od miesiaca lub wiecej, jak teraz oceniacie gre po miesiacu lub wiecej ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 26 lip 2008, 17:20 

Witam panów. Pierwszy post na forum :)

Od przeszło miesiąca męczę Battla na PS3, najpierw demko, a teraz pełną wersję i spokojnie mogę zapewnić, że zabawy dostarczy mi jeszcze bardzo dużo. Myszy i klawy na PS3 chyba nie da rady podłączyć, żeby pograć w Battlefielda, ale na padzie gra się ok. Kwestia przyzwyczajenia. No i jak to wcześniej kolega zauważył - zdobycie fraga przy pomocy pada daje dużą satysfakcję, bo jest odpowiednio trudne.

Gra ktoś online na PS3? Poproszę zaproszenie na PSN: Ohtar1985 albo wyślijcie mi swoje PSN na priv. Gram nieźle, ale ciągle czekam na odblokowanie MG-3 na 25 levelu (wtedy się zacznie :) ). Zresztą - możecie sobie statsy w necie sprawdzić :P

BTW - single jest jakiś dziwny. Leczącej strzykawki używa się po kilka razy w ciągu jednej strzelaniny. Przeciwnicy widzą przed dym i prażą z celnością godną Renaty Mauer. Ja zakończyłem na misji, w której jadę sobie dłuuuugą drogą i pykam z czołgowego działa do różnych pojazdów - nuda.

PostNapisane: 27 lip 2008, 00:51 

Cytuj:
ale ciągle czekam na odblokowanie MG-3 na 25 levelu (wtedy się zacznie )

Etam. M60 jest najlepsze. MG36 też fajne ;)

Co do samej gierki...genialna! Najlepszy zakup od czasu kupna Mass Effect! K/D ratio: 1.281 i ciągle rośnie :)

PostNapisane: 27 lip 2008, 11:09 

Ja mam KD coś koło 2.1, ale sporo czasu szkoliłem się na demku i Modern Combacie na PS2. Za sto Score per Minute z 30 spadło mi do 4 ...

Jak dla mnie na razie rządzi XM8 w formie karabinka maszynowego, ale postrzelałem i z MG36 (kolimator zamiast zwykłych przyrządów nie przypadł mi do gustu) i z M60 (handling za mały jak do mojego stylu gry).

PostNapisane: 27 lip 2008, 13:17 

Gierka dobra, zabawa na długie godziny jak w BF2 :) Mam już ponad 200k punktów, KDR ok. 1.6.

Gra się nie nudzi, można w nią grać i grać :) Singla ruszyłem tylko dwie misje - wolę MP :P

PostNapisane: 3 sie 2008, 21:09 

Singiel jest zajebisty,duzo tracisz ;). Zwlaszcza ze ziomki z druzyny sa elo smieszni i jaja na maxa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2