Smaug_PRAWDZIWY napisał(a):
Mi troszkę klanów brakuje. Fajnie by było do jakiegoś dołączyć. Zgodzę się jednak, że to co napisałeś przemawia za nie wprowadzaniem klanów.
Jedno mnie rozwaliło jak raz grałem na Oasis. Banda debili obróciła hummera do góry nogami. Po prostu wjechali na kamień koło bazy US aby go wywalić. Potem stali całą rundę i go naprawiali. Na końcu mieli wyniki około 6000. Niestety nie dało się przejąć nawet pierwszej bazy, bo kolesie zamiast walczyć woleli bić punkty
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
he he to nie widziałeś co goście na bf 2 mc na ps2 robią,
jak się zachowują, na początku rundy gdy wszyscy chcą sprintem pojazd zająć a tu kolo chce kierować i cię zabija, bo pierwszy byłeś, albo to samo z altylery strike, dostajesz kulke od "kolegi" bo pierwszy byłeś.
Potem jest już wojna bo chcesz oddać, a on ma tu swoich 2 ziomków i zaczyna się polowanie na swoich.
Ile razy było tak że sobie leżałem na szosiei wesoło na snajperce grałem, a jakiś baran z moich normalnie mnie rozjechał..
Albo ustawiają się na nabijanie medali..
jedyne co możesz zrobić to "Vote to kick" ale taki delikwent musi kilka takich głosów dostać żeby z gry go wywaliło.
Tak po za tym to nic więcej zrobić nie można!
I EA w tej materii do dziś nic nie zrobiło.