Uwaga, naku*wiam xD!
Szukałem kompa używanego do 900 złotych, miałem 750 i chciałem dozbierać, no i znalazłem używanego pcta za 700 zł który by odpalił bc2 na jakichś 40 - 50 fps, ale mnie przelicytowali o 70 zł... Wkuriwłem się i w momęcie po ukończeniu aukcji postanowiłem popatrzyć na PS3, znalazłem kilka classiców za 700 zł, spoko, ale dyski 40 - 80 GB i to 2 letnie.. No to ****, znalazłem fajne slimki, jedna bez papierów, 2 pady, 3 gry, ale bez pudełka, podobno z Anglii dlatego nie ma pudła, bo bagaż dodatkowy, kupił dla dzieci, ael zamałe i nie grały, On za stary i nie gra a żona to wgl, więc konsola podobno 4 miesiące 2 razy około włączana, no ale odpuściłem z powodu braku papierów, no i znalazłem slimke u siebie w mieście na 2 osiedlu za 850 zł, napaliłem się, roczna 120 GB, zamówiłem i dzisiaj miałem jechać, na 10 minut przed wyjściem planowanym po konsole brat dzwoni, wchodzi do domu i ma ze sobą Playstation 3 320GB w wersji slim..... Załamałem się, dodatkowo oryginalna gra po polsku granturismo...... Postanowiliśmy jakoś odkręcić to kup teraz, udało sie, ale trzeba zapłacić 30 złotych za aukcje, no i mam PS3 320 GB SLIM nową
!
Konsola jest z media markt, sieć play w jakims abonamencie co 2 lata umożliwia wziecie nowego telefonu za złotówkę, albo konsoli. Także mam PS3 za złotówke xD!
@czysto teorytycznie za złotówkę, ponieważ odkupiłem konsole od braciaka za grubszą sumkę, ale liczy się fakt, że fajna promocja