Teraz jest 24 lis 2024, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 cze 2010, 16:27 

Witam. Chciałbym sobie zakupić któregoś z powyższych Battlefield'ów na Xbox'a 360. Pierwszą część tej gry można wyrwać za 40 zł za to 2 najnowszą około 100zł? Co polecacie, czym się różnią, opłaca się kupić nowszego? Zależy mi na jak najlepszym multiplayerze na XBL.

PS: Jest to mój pierwszy post, nie bądźcie nie mili :)

PostNapisane: 2 lip 2010, 22:03 

Polecam Ci zagrać w obie części tej gry, ja gram jedynkę i dwójkę naprzemiennie do dzisiaj. Nie ma co skreślać Bad Company bo pojawiła sie nastepna czesc. Do teraz bardzo duzo graczy gra w jedynkę w multi. Widząc po statystykach, każdy pograł w dwójkę, nabil okolo 800XP w SP, powoli szlifują sobie range w multi ale często tez graja tez w jedynkę.
Jedynka ma według mnie lepszy singlaplayer, dużo jeżdżenia pojazdami, latania i lepszy humor. Mapy są większe a misje dłuższe.
W multi większość graczy dorobiła sie juz najwyższej rangi, wiec na początku mógłbyś miec problemy. Cena która podałeś jak za to gre jest bardzo niska, ja zaplacilem ponad 200 i nie zaluje.
Z kolei Bad Company 2 to gra szybsza, ciaśniejsza i bardziej rozbudowana jesli chodzi o multiplayer. Masz więcej broni, możesz dodawać uzbrojenie do tych broni (W BC1 nie) w postaci lunet i dodatkowych specjalizacji. Troszkę lepsza grafika i cala masa graczy grająca w ta gre w tej chwili. Możesz pograć w jedynkę a za cześć druga zabrać sie jak stanieje bądź cześć pierwsza Ci sie przeje :)

http://www.youtube.com/watch?v=t1mICeHi ... re=related

Strefa czasowa: UTC + 2