Wiem, że istnieje już podobny temat, ale tam większość to "komputerowcy"
Temat został przeniesiony do działu konsolowego, więc mały update - tak jak niżej napisane. Nie szukam ludzi do pogrania i pogadania, bo od tego mam telefon i skype. Szukam ludzi do grania
W skrócie:
Szukam ludzi dla których K/D ratio jest sprawą drugorzędną. Wiem fajnie mieć K/D powyżej 1. Też tak miałem (niedużo, jakieś 1.07), ale już mnie szlag trafia jak widzę cały team naokoło m-com'a i każdy boi się podejść, żeby uzbroić/rozbroić, bo go jeszcze ktoś zabije.
Najczęściej gram w Rush, ale w Conquest też mogę pograć. Przydał by się równiez pin za wygrany SDM (zawsze jak dołączę do gry to trafiam do najgorszego składu).
Ogólnie gram wszystkimi klasami w zależności od potrzeby. Apteczkami i skrzynkami z ammo szastam na lewo i prawo. Wskrzeszam tylko jak jestem bezpieczny, bo po co przeciwnikowi dawać Double Kill'a. Jako snajper czasami kampię, ale raczej jestem blisko akcji i lubię podrzucić sensora na bronionego lub atakowanego m-coma. W 90% przypadków najpierw spotuję przeciwnika zanim do niego strzelę (no chyba, że mam 100% headshota).
Headset Turtle Beach więc z tego co słyszałem to nie szumi za bardzo i idzie się dogadać.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech podeśle wiadomośc, albo friend request.