Teraz jest 10 gru 2018, 22:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mulitiplayer
PostNapisane: 18 maja 2011, 15:08 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2011, 13:51
Posty: 1
gram w mulit na ps3 i po 2min wysakuje mi komunikat (polonczenie zostalo zerwane ) i cofa mnie do singleplayer mam szybkiego neta wszystko ok inne gry w multi na ops 3 mi normalnie dzialaja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2011, 15:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 wrz 2010, 18:59
Posty: 144
Lokalizacja: Szczecin
mace41 napisał(a):
gram w mulit na ps3 i po 2min wysakuje mi komunikat (polonczenie zostalo zerwane ) i cofa mnie do singleplayer mam szybkiego neta wszystko ok inne gry w multi na ops 3 mi normalnie dzialaja

U mnie jest w porządku. Może to drastycznie zabrzmi ale odinstaluj grę i zainstaluj ponownie może pomoże..

_________________
Asus X53SV-SO1009V-8 Intel® Core™ i3-2330M (2,2GHz; 3MB) || 8GB DDR3 1333MHz || Intel HD 3000 + Geforce GT540M


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2011, 20:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
PSN juz dobrze działa ?

Emund po co podajesz parametry konsoli jakby PS3 różniły się czymś innym niż hdd/ slimem i firmware.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL