Suicide_Soldier napisał(a):
Dziewczyny (lub kobiety) kochane. Nie chce mi się was cytować więc przechodze od razu do sedna. XENA nie jest mi łyso wcale bo mam to gdzieś że masz takowe windowsy. Poza tym jeśli już tak chcesz jeszcze mi "Pojechac" to proponuje zrobić real photo tych windowsów i pokazać. Jeśli chodzi o ciebie Vicky to tylko się spytam czy z tym "Chwaleniem się" to do mnie adresowane. Jakoś się nie "pochwaliłem", że mam pirackiego windowsa, może nawet mam oryginalnego skąd to możesz wiedzieć. I XENA mi tak strasznie pojechała, że .... czytaj wyżej. I wogóle pytanie może troszke źle zadane było, mianowicie ciekaw byłem ilu ludzi ma oryginalnego windowsa. Jeśli to prawda Xeniu to ty jesteś jedną z niewielu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
.
buhaha, XENA nie jest kobitką - za to ja owszem
co do chwalenia się - nie Ciebie miałam na myśli, Ciebie traktuję jako osobę, która staje w obronie biednych uciśnionych piratów.. nic do Ciebie nie mam, mam coś jedynie do piratów, którzy chwalą się tym że posiadają pirackie kopie - i to na forum tej pirackiej gry/programu, zadają głupie pytania, proszą o cd-keye itp. itd.
Poza tym... zgodnie
z regulaminem forum bf.plCytuj:
Każde szanujące się forum ma listę pytań zakazanych.
Forum Battlefield także ma swój czuły punkt.
Są pytania, których po prostu się nie zadaje.
Nie rozmawiamy tu o piratach !!!
Cena gier w Polsce jest na tyle przystępna, że wstydem jest przyznawać się do pirackich kopii.
Czyli moderatorzy mają pełne prawo kasować posty i tematy takich ludzi, a nawet ich banować za niestosowanie się do zasad obowiązujących na tym forum... jak się komuś nie podobają zasady zawsze może zmienić forum... albo spróbować przekonać moderatorów, że te zasady są złe i powinny być ustanowione inne (w takim wypadku życzę powodzenia, gdyż akurat na tym forum kwestia piractwa była poruszana wielkokrotnie i niemal wszyscy forumowicze akurat z tym punktem regulaminu jak najbardziej się zgadzają).
Pozdrawiam