Teraz jest 22 lis 2024, 00:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:02 

Jeśli dobrze widze to to jest Forum o Battlefield gdzie ludzie się pytają a ktoś odpowiada, dlaczego więc pomagacie tym którzy kupili orginalne gry a tych którzy ściągneli olewacie, to nie jest sprawiedliwe !

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:10 
Moderator forum

gdyz osoby ktore gry sciagnely nie chce wspierac tworcow wiec po co im pomagac?? poza tym wiele bledow powoduja wlasnie piraty.
a po 3 nikt nie mowil ze zycie jest sprawiedliwe

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:34 

najprostszym powodem jest to,że jedynie na oryginalnym cd-keyu nabytym razem z grą pograsz online,a to esencja tej gry

Ostatnio edytowano 18 paź 2005, 00:05 przez MK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:45 

tak sie przyjelo i juz ;] Posiadacze pirackiej wersji moga liczyc na pomoc jednak zazwyczaj za posrednictwem Pm ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:53 

Nowe zasady na Forum battlefield.pl napisał(a):
Każde szanujące się forum ma listę pytań zakazanych.
Forum Battlefield także ma swój czuły punkt.
Są pytania, których po prostu się nie zadaje.
Nie rozmawiamy tu o piratach !!!
Cena gier w Polsce jest na tyle przystępna, że wstydem jest przyznawać się do pirackich kopii.

I wszytsko jasne.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:06 
Moderator forum

Buahaha. Niesprawiedliwe powiadasz? Równie jak to że kradniesz czyjąś prace?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:07 

webmartin napisał(a):
Jeśli dobrze widze to to jest Forum o Battlefield gdzie ludzie się pytają a ktoś odpowiada, dlaczego więc pomagacie tym którzy kupili orginalne gry a tych którzy ściągneli olewacie, to nie jest sprawiedliwe !

Tzn. komu mamy pomagać? ZŁODZIEJOM?? Chyba żartujesz?

...tak mimochodem tylko wspomnę, że w internecie nikt nie jest anonimowy, kazde IP da się wytropić... wiec uważaj, co piszesz i gdzie to piszesz :twisted:
...a nawet nie zapytam czy masz oryginalną grę...

Lailonn napisał(a):
tak sie przyjelo i juz ;] Posiadacze pirackiej wersji moga liczyc na pomoc jednak zazwyczaj za posrednictwem Pm ;]
to chyba tylko od innych piratów... btw, skąd masz takie informacje?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:38 

mcda bo wiele osob z forum nie podziela tej anty pirackiej nagonki i na PM w razie czego odpowiedza. Na samym forum nei bo sie boja napietnowania ale PM to PM ;]

Mi to osobiscie ryba. Pomagac nie zamierzam chyba, ze w ostatecznosci. Choc sam pirackich gier nie mam i neguje ich posiadanie to rozumiem, ze czasem trzeba. Lubie wiedziec w co inwestuje. Dema pokazuja to co tworcy CHCA pokazac. Manipulowanie moja opinia uwazam za bardzo naganne ;] wiec dem raczej nie tykam. Predzej poczytam opisy i sciagne pirata aby za np dzien/dwa isc do sklepu po oryginal. Wiem, ze takie podejscie do priactwa ma wiele osob. Osobiscie nie uwazam sie za zlodzieja tylko dlatego, ze 1 dzien wyprobuje cos co chce kupic. Gdyby byly w pelni legalne czasowe triale-korzystalbym z nich tylko i wylacznie. Ale nie ma ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:55 

Powiadacie piractwo, a czy szanowni panowie z redakcji ani razu nic nie ściągali ?? żadnego pliku muzycznego, żadnej gry, cracków, gier, patchów ?? Nic ?? Założę się że tak !! Świętych nie ma. Więc o piractwie lepiej nie mówcie !! bo sami to robicie !!

Tylko przyznajcie się, nikt was za to nie będzie ścigał no może zobaczy to tylko kilka tysięcy ludzi. Nic wielkiego :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:08 

webmartin napisał(a):
Powiadacie piractwo, a czy szanowni panowie z redakcji ani razu nic nie ściągali ?? żadnego pliku muzycznego, żadnej gry, cracków, gier, patchów ?? Nic ?? Założę się że tak !! Świętych nie ma. Więc o piractwie lepiej nie mówcie !! bo sami to robicie !!

Patche to raczej wszyscy ściągają, ale wyobraź sobie, że są ludzie, którzy nie muszą mieć wszystkich najnowszych gier, i te które mają, są oryginałami :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:30 
Moderator forum

webmartin napisał(a):

Tylko przyznajcie się, nikt was za to nie będzie ścigał no może zobaczy to tylko kilka tysięcy ludzi. Nic wielkiego :D:D

ale patche sa oryginalne... muzyki nie sciagam bo po co, a gier wszystkich nie musze miec

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 17:36 
Moderator forum

Tak sie sklada ze mam pare gier oryginalnych...nie bede ich wymienial bo i nie ma sensu...mam nawet oryginala BF2 ktorego nawet jeszcze nie rozpakowalem z foli, ale to juz inna historia...nie mam zbyt duzo czasu na granie wiec po co mi masa piratow jak i tak nie gram...a na priwie to pomagam w jeden sposob jak ktos sie do mnie odezwie, jesli ktos chce sprawdzic jak pomagam niech napisze na priv to mu pokaze i powiem :]

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 18:08 

Dobra poddaje się, widze że z wami nie wygram :)
Jeśli mugł bym prosić to zamknijcie ten temat albo zróbcie co chcecie :D

Strefa czasowa: UTC + 2