No to lecimy
Artih napisał(a):
Po pierwsze - nie ośmieszaj się i tutaj - temat "Memo CUP 2011" został wyczyszczony ze spamu - także mojego a więc wykasowałem także wszystkie swoje posty nie na temat.
Człowieku w poście do 264 obraziłeś mnie, a potem zacząłeś się kłócić. Dziwne jest to, że przez tydzień czasu ten spam tobie nie przeszkadzał. Dopiero jak skumałeś, że się tylko ośmieszyłeś zacząłeś "czyścić teamt ze spamu". Z resztą od dawna kasujesz sobie co ci się podoba. Wolna amerykanka. Nie wspomnę o obrażaniu innych użytkowników. Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego uchodzi ci to bezkarnie?
Artih napisał(a):
I cały spam Twojej i mmm72 produkcji na tym forum nadal będzie kasowany czy to przeze mnie czy przez Szymona - jeśli nadal uparcie bedziesz niszczył temat - pożegnasz się z forum..
Wiem, że prawda boli. Niestety ty niszczysz te forum od dłuższego czasu. I nie życzę sobie, żebyś edytował moje posty i nie zostawił żadnej informacji (tak artih widziałem, jedyny post który pozostał). To w ogóle jest dozwolone? Możesz sobie zmienić treść każdego posta bez żadnej wzmianki o tym? Nie wiem jaki udział w tym ma Szymon, ale wydaje mi się, że trochę nim się podpierasz...
A co do pożegnania się z forum. Jeżeli dalej będzie "moderowane" w ten sposób to sam się pożegnam. Myślę, że nawet więcej osób się pożegna.
Artih napisał(a):
Znamienne, że w temacie Memo CUP 2011 (w którym SPQR nie bierze udziału) najwięcej do powiedzenia mają właśnie zawodnicy tegoż Klanu. Pół biedy gdyby na temat samego CUP'a, a nie uprzedzeń personalnych.
Znamienne jest to, że to jest forum społeczności battlefield, a nie kółko sympatyków PTS1939. A co do uprzedzeń - ty jest uprzedzony do całego świata, bo wszyscy to "morony", "nooby", "półmózgi" itp. Może jak otworzysz oczy to zauważysz, że grono osób, które za tobą nie przepadają wykracza poza SPQR.
Artih napisał(a):
Druga sprawa - nie piszę newsów na BFZone.pl, co nie zmienia faktu, że nasz Klan (PTS1939) czyli nasz serwis www (na którym nie tylko ja piszę newsy, dla Twojej wiadomości) współpracuje także z tym portalem.
Ale kogo ty chcesz oszukać? Jeden (jedyny) mecz TP był transmitowany i komentował go typ, który 1 raz włączył bf42. Z resztą wystarczy poczytać newsy. Wystarczy poczytać twoje wypowiedzi na forum i porównać do newsów.
Artih napisał(a):
P.S. Nawet w poście tutaj nie potrafisz pisać bez wyzwisk wobec kogoś innego ...
Rzeczywiście. Nazwałem cię człowiekiem. Wybacz, to się więcej nie powtórzy.