Teraz jest 23 maja 2025, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2010, 20:44 
Moderator forum

Nie myl cracka by grać bez płyty z poradami typu ściągnij z torrenta bądź z rapidshare. Podawałeś poradę by skorzystać z pirackiej wersji !!
Używanie takiego cracka w żadnym przypadku nie jest złamaniem EULA BF2142 a podawanie porad by ściągnąć obraz płyty z warezów i używanie takiego już jest ...
I za to dostałeś warna.

PostNapisane: 30 cze 2010, 20:49 

przecież obraz płyty to nie jest piracka wersja, chyba, że zainstalowana bez CD-keya albo z pirackim
niemyl obrazu plyty ze zripowaną wersją gry
ps. wybacz jeśli odczułeś to jako obrazę

PostNapisane: 30 cze 2010, 20:55 
Moderator forum

Z warezu niby dostajesz oryginalny, czysty obraz płyty ?? Śmiech na sali ...
Po to w EA Polska można bezpłatnie wymienić uszkodzone płyty by nie korzystać z warezowych, często wzbogaconych o niechciane dodatki, obrazów płyt ...
I nie zastanawiać się dlaczego Punbuster co chwilę nas wyrzuca ... I dlaczego mamy taki duży ping ...
Dla mnie koniec tematu ...
A śmierdzącym piratom z gównami z warezu radzę by po porady zgłaszali się na fora warezowe a nie tu .

PostNapisane: 6 sie 2010, 20:17 

za tego posta dostałem ostrzeżenie

gladky napisał(a):
im dłużej gram w BC2 to coraz bardziej się zniechęcam chyba już całkiem do FPS-ów .... kupiłem MW2 =139 złoty , 2 miesiące i po grze ... najebane botów , wallhacków ... sam nawet nie wierzyłem że tak można .... sprawdziłem , odpaliłem hacka i co .... i nic mogłem sobie w nieskończoność grać bo VAC ( antyczit na steamie ) mnie nie zbanował .... wolałem grę odstawić niż grać wiedząc że takie gówno jest ogólno dostępne .... i powiem wam to samo jest w BC2 , naprawdę za haxy nie trzeba płacić nie wiadomo ile .... i to widać że krążą takie typy po serwerach , a mnie wnerwia bezsilnośc wobec nich .... staram sie grać na serwach gdzie jest admin , bo wrazie czego wyrzuci kolesia , bo na PB nie ma co liczyć .... dodam że nie jestem jakimś mega pro skillem , ale wam powiem że po 8 latach grania w fps-y , haxa czy gracza ze skillem się wyczuwa ( ci co grają troche zrozumieją o co mi chodzi ) ...... ta gra też zaczyna mi śmierdzieć .... i wszystko przez oszustwa

ale w którym miejscu złamałem regulamin , bo niewiem ocb ?

PostNapisane: 6 sie 2010, 21:46 

Albo nie umiesz się kontrolować albo celowo używasz niestosownych słów.
Pozatym w wiadomości od moderatora, który wlepia Ci osta (słusznego) powinieneś otrzymać powód.
Natomiast jeżeli to info w stylu:
Ostrzeżenie dotyczy posta w tym temacie vievtopic56789blabla

To zajrzyj tam, napewno będzie "wyciachane" ^_^

PostNapisane: 6 sie 2010, 22:20 

szymon08 napisał(a):
Oto ostrzeżenie wystawione przez moderatora lub administratora forum:
Cytuj:
To ostrzeżenie dotyczy następującego postu: viewtopic.php?f=106&p=514268#p514268.

BF.pl to nie konfesjonał, za cheaty tym razem tylko ostrzeżenie.

takie info mam ..... jakie cheaty ?.... ja nie widze aby złamał regulamin .... poza tym jednym słowem niekontrolowanym i za to jak bym wyłapał to rozumiem , ale cheaty ?

PostNapisane: 6 sie 2010, 23:20 

W takim razie to na pewno to:
gladky napisał(a):
odpaliłem hacka i co .... i nic mogłem sobie w nieskończoność grać bo VAC ( antyczit na steamie ) mnie nie zbanował ....

PostNapisane: 7 sie 2010, 00:20 

ale łapiecie kontekst główny mojej całej wypowiedzi czy łapiecie sie pierdoły , i ostrzeżenia mi dajecie że haxa włączyłem w MW2 .... aby nie grać na nim, tylko sprawdzić.... no i ostrzeżenie jest za to że o tym napisałem czy za to że go miałem 5 min włączonego.... znajdźcie mi jeden pkt w regulaminie który złamałem .... wyraźnie pisze że rozmowa o haxach jest dopuszczalna

.....i proponuje całego posta przeczytać , a nie jedno zdanie , bo teraz ja zostałem napiętnowany za haxy , a całość mojej wypowiedzi ma wręcz przeciwny przekaz .... weźcie może jeszcze po banujcie mnie na serwerach za to ?

PostNapisane: 7 sie 2010, 14:13 
Redaktor Battlefield.pl

gladky napisał(a):
za tego posta dostałem ostrzeżenie

gladky napisał(a):
im dłużej gram w BC2 to coraz bardziej się zniechęcam chyba już całkiem do FPS-ów .... kupiłem MW2 =139 złoty , 2 miesiące i po grze ... najebane botów , wallhacków ... sam nawet nie wierzyłem że tak można .... sprawdziłem , odpaliłem hacka i co .... i nic mogłem sobie w nieskończoność grać bo VAC ( antyczit na steamie ) mnie nie zbanował .... wolałem grę odstawić niż grać wiedząc że takie gówno jest ogólno dostępne .... i powiem wam to samo jest w BC2 , naprawdę za haxy nie trzeba płacić nie wiadomo ile .... i to widać że krążą takie typy po serwerach , a mnie wnerwia bezsilnośc wobec nich .... staram sie grać na serwach gdzie jest admin , bo wrazie czego wyrzuci kolesia , bo na PB nie ma co liczyć .... dodam że nie jestem jakimś mega pro skillem , ale wam powiem że po 8 latach grania w fps-y , haxa czy gracza ze skillem się wyczuwa ( ci co grają troche zrozumieją o co mi chodzi ) ...... ta gra też zaczyna mi śmierdzieć .... i wszystko przez oszustwa

ale w którym miejscu złamałem regulamin , bo niewiem ocb ?

Tom@s napisał(a):
2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:

e) cheaty, oszustwa i wszelkie tego typu sprawy, w tym linki do stron, są zabronione, uściślając dyskusja o cheatach i dowody na oszustwa są dozwolone, ale wszelkie instrukcje jak korzystać i gdzie znaleźć są surowo zabronione

3. TEMAT ZOSTAŁ ZABLOKOWANY / USUNIĘTY:

a) Administrator oraz Moderatorzy forum Battlefield nie są od uprzykrzania życia forumowiczom, tylko od trzymania porządku i poprawnego poziomu treści tutaj zamieszczanych.
b) Jeżeli dany wątek został zablokowany prawdopodobnie jego dalsza egzystencja została uznana za marnowanie cennego czasu czytających, ponieważ:
- zaczął się tzw. off-topic (niezgodność z głównym tematem)
- dalsza dyskusja stała się jałowa (bezsensowna)
- dyskusja przerodziła się w tzw. Flame-war (bezcelowe spory, brak merytorycznej wartości wypowiedzi)

5. KULTURA I ZACHOWANIE NA FORUM:

b) wulgaryzmy na forum nie są mile widziane
c) grzeczność względem innych forumowiczów jest odwzajemniona

Coś z tego musiało być. IMO nie trzeba było się chwalić, że kupiło/ściągnęło się hacka i się na nim grało.

PostNapisane: 7 sie 2010, 14:41 

DeathName napisał(a):
IMO nie trzeba było się chwalić, że kupiło/ściągnęło się hacka i się na nim grało.

to był test słabości systemu , który doprowadził że zrezygnowałem z gry , chciałem mieć 100% pewność do moich podejrzeń i postanowiłem się tym podzielić na forum , aby graczą uświadomić słabość zabezpieczeń ... więc dalej nie rozumiem , o co wam chodzi ? post przeczytało mnóstwo osób i nick mi nie ubliżył za to , bo widocznie czytają teks ze zrozumieniem w przeciwieństwie do niektórych z wybiórczym okiem

PostNapisane: 9 sie 2010, 15:58 
Redaktor Battlefield.pl

gladky napisał(a):
DeathName napisał(a):
IMO nie trzeba było się chwalić, że kupiło/ściągnęło się hacka i się na nim grało.

to był test słabości systemu , który doprowadził że zrezygnowałem z gry , chciałem mieć 100% pewność do moich podejrzeń i postanowiłem się tym podzielić na forum , aby graczą uświadomić słabość zabezpieczeń ... więc dalej nie rozumiem , o co wam chodzi ? post przeczytało mnóstwo osób i nick mi nie ubliżył za to , bo widocznie czytają teks ze zrozumieniem w przeciwieństwie do niektórych z wybiórczym okiem

Nie ja nadawałem ostrzeżenie, to tylko moje przypuszczenia. Skoro moderator który nadał ostrzeżenie się nie odezwał, to znaczy, że reklamacja nie została uznana i musisz poczekać 90 dni na to, aby ostrzeżenie zniknęło.

PostNapisane: 9 sie 2010, 21:56 
Zbanowany

co z wami sie dzieje, gosciu wali off-działa a kolega Carnophage[PL] go oslania. viewtopic.php?f=106&t=34848 wszyscy w domu zdrowi! malo tego dal mi ostrz.! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dajcie bana bede mial wyrobiona opinie!

PostNapisane: 9 sie 2010, 22:01 
Moderator forum

A moze zacytujesz tresc posta za ktorego dostales ostrzezenie? Moze dodasz ile Twoich spamerskich postow domagajacych sie przeniesienia/skasowania watku zostalo usunietych (mimo wyraznej informacji o takiej a nie innej decyzji moderatora w tej kwestii)?

PostNapisane: 9 sie 2010, 22:05 
Zbanowany

a jakaz to wazna informacja? czytales pierwsze posty Herr gabcia?!
DOMAGAM sie sciagniecia ostrz!

PostNapisane: 9 sie 2010, 22:41 

[Yossarian] napisał(a):
a jakaz to wazna informacja? czytales pierwsze posty Herr gabcia?!

Pan Carnophage nie tylko czytal pierwsze posty Gabcia pełne inwektyw, pomówień, wulgaryzmów ale na dodatek je szybciutko usunął bez konsekwencji dla autora - nazywając je enigmatycznie piaskownicą. Gabcio dostal warna ale dopiero po przedstawieniu dowodów (poniżej) innemu moderatorowi.

http://a.imageshack.us/img85/7936/93920834.png
http://a.imageshack.us/img33/9633/12200609.png

Po tym jak zobaczyłem "decyzje" moderatora zrobilem screeny usuniętych postów ( zgloszonych przeze mnie do moderacji z prośba o ukaranie Pana Gabcia" z cache przeglądarki. Teraz lekko mnie przyszokował kolejnym warnem dla Ciebie Yoss.

Co do HA i tematu HA poruszanego w tych screenach - dzisiaj się z chłopakami wzajemnie przeprosiliśmy - oni mnie i ja ich coś w stylu "przebaczamy i prosimy o przebaczenie" :wink: . To sa nadal świetni ludzie a nieporozumienia się wszystkim i zawsze zdarzają - jak to w życiu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2