gladky napisał(a):
za tego posta dostałem ostrzeżenie
gladky napisał(a):
im dłużej gram w BC2 to coraz bardziej się zniechęcam chyba już całkiem do FPS-ów .... kupiłem MW2 =139 złoty , 2 miesiące i po grze ... najebane botów , wallhacków ... sam nawet nie wierzyłem że tak można .... sprawdziłem , odpaliłem hacka i co .... i nic mogłem sobie w nieskończoność grać bo VAC ( antyczit na steamie ) mnie nie zbanował .... wolałem grę odstawić niż grać wiedząc że takie gówno jest ogólno dostępne .... i powiem wam to samo jest w BC2 , naprawdę za haxy nie trzeba płacić nie wiadomo ile .... i to widać że krążą takie typy po serwerach , a mnie wnerwia bezsilnośc wobec nich .... staram sie grać na serwach gdzie jest admin , bo wrazie czego wyrzuci kolesia , bo na PB nie ma co liczyć .... dodam że nie jestem jakimś mega pro skillem , ale wam powiem że po 8 latach grania w fps-y , haxa czy gracza ze skillem się wyczuwa ( ci co grają troche zrozumieją o co mi chodzi ) ...... ta gra też zaczyna mi śmierdzieć .... i wszystko przez oszustwa
ale w którym miejscu złamałem regulamin , bo niewiem ocb ?
Tom@s napisał(a):
2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:
e) cheaty, oszustwa i wszelkie tego typu sprawy, w tym linki do stron, są zabronione, uściślając dyskusja o cheatach i dowody na oszustwa są dozwolone, ale wszelkie instrukcje jak korzystać i gdzie znaleźć są surowo zabronione
3. TEMAT ZOSTAŁ ZABLOKOWANY / USUNIĘTY:
a) Administrator oraz Moderatorzy forum Battlefield nie są od uprzykrzania życia forumowiczom, tylko od trzymania porządku i poprawnego poziomu treści tutaj zamieszczanych.
b) Jeżeli dany wątek został zablokowany prawdopodobnie jego dalsza egzystencja została uznana za marnowanie cennego czasu czytających, ponieważ:
- zaczął się tzw. off-topic (niezgodność z głównym tematem)
- dalsza dyskusja stała się jałowa (bezsensowna)
- dyskusja przerodziła się w tzw. Flame-war (bezcelowe spory, brak merytorycznej wartości wypowiedzi)
5. KULTURA I ZACHOWANIE NA FORUM:
b) wulgaryzmy na forum nie są mile widziane
c) grzeczność względem innych forumowiczów jest odwzajemniona
Coś z tego musiało być. IMO nie trzeba było się chwalić, że kupiło/ściągnęło się hacka i się na nim grało.