Bardzo zwinnie, musze przyznac, kolejny raz wykrecasz kota ogonem.
No to po raz ostatni, najbardziej prosto i doslownie jak potrafie:
Czyli wg Ciebie nie ma nic zlego w pisaniu postow nie na temat? (mowie, o Twoich postach, ktore zostaly usuniete z tematu gabcia)
Zupelnie naturalne jest zalatwianie rzeczy po znajomosci gdy oficjalna droga nie przyniosla skutku? (mowie, o zwroceniu sie do znajomego moda, w momencie gdy inny moderator nie przychylil sie do wniosku o ukaranie, a jedynie usunal posty, zwlaszcza, ze wtedy nie wiedziales kto to zrobil i nawet nie probowales sie tego dowiedziec lub tez porozmawiac skad taka a nie inna decyzja)
Pytanie troche poza tematem, ale jeszcze niedawno wyrazales zszokowanie ostrzezeniem dla Yossariana, wobec tego czy uwazasz, ze za posta o tresci:
Cytuj:
ten pedalski temat ma inny dzial, fjuty mierzcie tam
otrzymal on ostrzezenie nieslusznie?
Daleki jestem od bronienia gabcia, ale nie moge pojac skad w Tobie i Yossarianie takie parcie, zeby akurat ten watek z dzialu ogolne usunac? Nie wspomne juz o tym, ze wymyslono lepsze srodki do dyskusji na temat decyzji moderatora niz spam w watku, ktorego decyzja ta dotyczy (to akurat zarzut w kierunku Yossariana).
No chyba, ze rzeczywiscie nie masz sobie absolutnie nic do zarzucenia w kontekscie tematu gabcia, wtedy EOT z mojej strony bo i tak nie dojdziemy do zadnego konsensusu.
Ja stojac przed wyborem usunac posty i ukarac wszystkich ,ktorzy na to zapracowali lub tez tylko wyczyscic temat liczac na dojrzalosc dyskutantow, wybralem drugie rozwiazanie.