Lailonn napisał(a):
Hynol no teraz jeszcze Tobie sie dostanie ;D
Gryniu byc moze robie cenzure chociaz jak jak tak sie zastanawiam to rzadko uzywam [cenzura]. To, ze kiedys wcale tak nie bylo to zaden wyznacznik. Nie ja ustalalem regulamin ale w moich obowiazkach lezy pilnowanie by byl przestrzegany. Zreszta sam nie lubie wulgaryzmow(co nie znaczy, ze nie uzywam-swiety nie jestem)
Kiedyś był taki teges, który zamieniał przekleństwa w gwiazdki.
Lailonn napisał(a):
Przypominam sobie jednak, ze wielu z weteranow bfa pisalo wielokrotnie jaka dzicz panuje teraz na forum. jak upadla scena. "Kiedys to za bluzg na serwie byl ban i tyle". Zastanowcie sie wiec czy kiedys bylo porzadnie czy tez "zabawnie"
Mowa była o serwerach nie forum na którym od zawsze była dzicz

Lailonn napisał(a):
Jezeli chcesz by mozna bylo uzywac bluzgow na forum napisz do aiva a on byc moze na to przystanie. Dopoki tak sie nie stanie, bedziesz wciaz widywal "[cenzura] by Lailonn"
Nie chodzi o to, że domagam się czytania bluzgów tylko, żebyś czasem poluzował

Lailonn napisał(a):
Jesli byl topic, ktory gesto ocenzurowalem to tylko swiadczy o uzytkownikach a nie o mnie. Tak przynajmniej powinno byc na zdrowy rozum...
To fakt. Zastanawiam się tylko czy aby napewno w niektórych przypadkach cenzura była konieczna.
Lailonn napisał(a):
ps. Zastanawia mnie czy tak poza tekstami "kiedys tak nie bylo" i wrogoscia TD z powodow osobistych ktos jeszcze ma cos do dodania. Z checia wyslucham konstruktywnej krytyki bo sie jej nie boje a moze cos faktycznie powinienem poprawic. Tylko, ze dotychczasowe posty mozna podsumowac w 2 zdaniach: " Kiedys tak nie bylo." i "Nie nawidze cie."

Wrogości ? Przy całej mojej sympatii do Ciebie ciężko mówić o wrogości. Gdyby chodziło mi tutaj o jakiś kompleks "Ty możesz a Ja nie mogę" napisałbym Ci na priv zapewne coś bardzo nie ładnego i zarobiłbym na baniacza

A co do podsumowania to Twoje wyglądają mniej więcej tak "mam racje i ... "
peace