Teraz jest 16 paź 2018, 20:29

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 19:58 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 23:39
Posty: 1586
Lokalizacja: z Polska
Jak zaczne sypac tygodniowe bany to mysle, ze tak.
Innego sposobu nie ma i watpie zeby byl, bo staram sie o inny sposob od bardzo dawna.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 20:35 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Może wyłączanie automatyczne podpisów dla pewnych userów? Ja działam, bo też zaczyna mnie denerwować czekanie na załadowanie radosnej twórczości wyrażonej w 300 kB filmikach :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 21:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2005, 00:07
Posty: 698
Lokalizacja: Z lufy
Sorry chłopaki to nie miało być zabawne ani złośliwe :) Robiłem sobie taki filmik i chciałem sprawdzić jak szybko się ładuje, a że akurat byłem na forum to tu mi było najbliżej wrzucić :) Przepraszam najmocniej zapomniałem go usunąć a potem wyszedłem na zajęcia :)

_________________
Dlaczego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 22:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2005, 20:07
Posty: 19
Lokalizacja: Szczecin
Hynol napisał(a):
zaczyna mnie denerwować czekanie na załadowanie radosnej twórczości wyrażonej w 300 kB filmikach :(

A bo to jest to radosne pokolenia lansu i bycia lepszym bo się ma MEGAZAJEULTRA gif w sigu :D. Czekam na efekty ale na początek dałbym tydzień bana modkowi z 430KB żeby się motłoch zaczął bać :D

---
sory za motłoch ale tak jakoś nic innego mi nie pasowało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 01:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2005, 00:07
Posty: 698
Lokalizacja: Z lufy
Wesoła gawiedź by bardziej pasowało :)

_________________
Dlaczego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 17:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2004, 17:18
Posty: 1913
Lokalizacja: Przasnysz-ewo
ej a nie można mieć sygnaturki 90 kilowej? :)

_________________
zło i Ch*j!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 17:51 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Skoro ograniczenie jest do 50 kB to tyle ma mieć sygnatura maxymalnie imho. Nie sądze aby ustalanie wielkości na podstawie czyjejś potrzeby było dobrym pomysłem.A za chwile ktoś przyjdzie i zapyta o 100 kB potem o 110... Nie rozumie po co wam takie wielkie, animowane sygnaturki.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2006, 09:47 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lis 2003, 12:50
Posty: 2112
Lokalizacja: Bartoszyce i Poznań
Spoko juz usuwam swoja bez zbednych ceregieli :)...sam tez sporo PM wysylam do gosci z za duzymi sigami :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2006, 00:04 
Offline

Dołączył(a): 27 cze 2005, 19:36
Posty: 143
Nie znam sie na tym, ale czy nie istnieje możliwość updatowania tego forum do wersji, która by umożliwiałą wyłączenia sygnatur w panelu użytkownika. Chyba wszystkie fora na których bywam mają taką możliwość. Czemu więc tutaj takiej opcji nie ma ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2006, 09:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2004, 17:18
Posty: 1913
Lokalizacja: Przasnysz-ewo
ponieważ adminstrator zaginął :)

_________________
zło i Ch*j!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2006, 09:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2004, 17:48
Posty: 1083
Lokalizacja: Gliwice
Te forum na pewno też ma wbudowaną taką opcję ;) A jak sie nie mylę to cooler_pl ma admina ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2006, 11:42 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
fOrTy_7 - to o czym mówisz to modyfikacja, a jak każda modyfikacja jest dziurawa jak sito.
jim - nie mylisz sie :)

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL