Teraz jest 19 mar 2019, 06:10

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: error
PostNapisane: 28 gru 2006, 23:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
ostatnio często na tym forum pojawia mi się takie okienko :?
http://www.fileflyer.com/view/vk7IGCy
czy jest to wina z mojej strony (mojego sprzętu, połączenia) czy wina samego forum

P.S. To nie jest żaden trojan, wirus, robal, itp... dla pewności przeskanujcie go zanim otworzycie

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 23:32 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2005, 18:36
Posty: 436
Miałem to dziś.. wyskoczyło mi kilka takich linijek i coś o tym żę za dużo ludzi chce sie dostać czy coś takiego. ja mam firefoxa.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 16:09
Posty: 1457
Lokalizacja: Kielce
Ja też tak wczoraj miałem
To nie wina twojego kompa tylko serwera. Chyba o to chodzi że za dużo zgłoszeń jest wysyłanych. Może jakiś bot który odświerza strone kilkaset razy za sekundę i zasyfia serwer

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 13:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2005, 21:09
Posty: 390
Miałem to przedwczoraj, wczoraj i pewnie będzie też dzisiaj;)

_________________
400x100


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 14:58 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
codziennie tak jest... niestety serwer na którym stoi forum i strona nie daje rady :/

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 15:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Mi to nie wyskoczylo ani razu a wchdoze na forum xx razy dziennie :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 15:15 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
ja również nie spotkałem się z takim problemem, jedynie to strasznie muli forum :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 12:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2006, 21:30
Posty: 654
Lokalizacja: Poznań
ja czasmi mam na stronie glownel (na tle normalnym tj napisy bf2142) okolo 100 takich errorQw :lol: a forum rzeczywiscie czesto nie dziala :?

PS: dlaczego tyle osob ma tego "fierfox'a" :?: czym to sie rozni od Eksplorera :?:

_________________
CS:S


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 12:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 paź 2006, 15:05
Posty: 560
KubAbuK napisał(a):
PS: dlaczego tyle osob ma tego "fierfox'a" :?: czym to sie rozni od Eksplorera :?:


Zapoznaj się z lekturą:
1. http://pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%B3w ... ernetowych
2. http://www.internetstandard.pl/news/101470.html

ps. Mi też ostatnio wyskakują błędy, czym to może być spowodowane?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 13:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
Opera / Firefox rzeczywiście są lepsze od Internet Explorera, ale nie mają NIC do błędów na stronie.

Po prostu ktoś oszczędza na serwerze na którym stoi strona/forum

i/lub

firma której jest serwer nie wywiązuje się z umowy i nawala.

Szczerze mówiąc - to forum i strona przez ten "niedomagający serwer" traci duuuuużo internautów, a przez to też hit'ów => miej kaski za reklamy. Zróbcie coś z tym bo pewnego dnia ... sami sobie dopowiedzcie... :x

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 13:24 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2004, 12:46
Posty: 292
Lokalizacja: Kraków
No własnie ja conajmniej kilka razy dziennie mam problem z wejsciem na strone główna battlefield.pl Raz mi sie ładuje strona i pokawia sie na niej pełno błedów z jakimis errorami mysql , a raz wogle sie nie ładuje po czym po 10 minutach wyskakuje komunikat nie mozna wyświetlić strony..

_________________
Polish soldier fights for the freedom of other nations but dies only for Poland


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL