Teraz jest 11 gru 2018, 18:40

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2006, 17:53
Posty: 79
Lokalizacja: LESZNO
Jak wkleić np. Foto aby pokazywało sie na dole mojego postu widziałem ze ludzie wstawiaja tam animowane gify i jpg. Udało mi sie zrobić foto po lewej ale nie mam zielonego pojęcia gdzie i w jakim miejscu wkleić ją na dole.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
Podstawowa zasada: zanim zadasz pytanie POSZUKAJ odpowiedzi na forum. Ile razy można to wałkować...

Link: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=12309

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 16:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2006, 17:53
Posty: 79
Lokalizacja: LESZNO
yacub napisał(a):
Podstawowa zasada: zanim zadasz pytanie POSZUKAJ odpowiedzi na forum. Ile razy można to wałkować...

Link: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=12309


Ok. Przeczytałem i dalej nic z tego nie kapuje. Jestem Lamer i przyznaje sie do tego. Ale chce sie dowiedzieć jak to dokładnie zrobić. Sorry że zanudzam. Ale troche mi zależy. Nie wiem jak zrobić własna sygnaturę pod postem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 16:49 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
W takim razie ja nie kapuję czego nie kapujesz :) Więc łopatologicznie ;)

1. Ładujesz obrazek gdzieś na serwer, np. na http://www.imageshack.us - wybierasz i klikasz w 'Host it'.
2. Kopiujesz ostatni z podanych linków do obrazu - ten bezpośredni (Direct link to image), np.: http://img153.imageshack.us/img153/1913/imag0115ic8.jpg
3. Na forum bf.pl wchodzisz w: Profil i w Podpis wklepujesz coś takiego:
Kod:
[img]http://img153.imageshack.us/img153/1913/imag0115ic8.jpg[/img]

4. Ciśniesz 'wyślij' i zrobione.

Aha, pamiętaj o ograniczeniach odnośnie rozmiaru - te masz podane w FAQ forum. Powodzenia ;)

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 18:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2006, 17:53
Posty: 79
Lokalizacja: LESZNO
Oki.. Dzieki pomęczę dzisiaj temat.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:50 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
...minęło 45 minut. jak dotąd achilles dalej nie ma obrazka w sygu... niektórzy potrzebują czasu... :lol:

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 11:01
Posty: 780
Moze nie ma teraz czasu sie tym bawic, wiesz, nie wszyscy ludzie spedzaja 16h dziennie przed kompem :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 20:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
_Dominiko_PL napisał(a):
...minęło 45 minut. jak dotąd achilles dalej nie ma obrazka w sygu... niektórzy potrzebują czasu... :lol:



1. tak jak Tig3r napisał, nie musi siedzieć 18/7 na forum tak jak ty :roll:
2. nowo wgrany obrazek wsygnaturce, pojawia się w nowych postach, a w starych nie




:roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 20:43 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Piospi napisał(a):
2. nowo wgrany obrazek wsygnaturce, pojawia się w nowych postach, a w starych nie




:roll:


:lol: :lol: :lol: R O T F L :lol: :lol: :lol:
śmiem wątpić

ale faktycznie dałem dupy tym postem sorry Achilles :oops:

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 21:15 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
_Dominiko_PL napisał(a):
Piospi napisał(a):
2. nowo wgrany obrazek wsygnaturce, pojawia się w nowych postach, a w starych nie


:lol: :lol: :lol: R O T F L :lol: :lol: :lol:
śmiem wątpić

To ośmiel się zacząć myśleć - wysyłasz post bez podpisu i tak zostaje zapisany na forum, więc jak niby ma się pojawić bez jego edycji? Spamuj trollu poza tym działem, bo pomogę Ci wyjść na kopach.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 22:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2006, 17:53
Posty: 79
Lokalizacja: LESZNO
Dzieki zadziałało po czasie. W nowych postach pojawia sie sygnatura bez problemu. Jeszcze raz serdeczne dzieki.

Ps. Wiem że sygnatura nie okazała ale to wersja betta. I coś skopałem z rozdzielczościa. Ale spoko pracuje nad tym.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 23:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
ACHILLES_76_LESZNO napisał(a):
Ps. Wiem że sygnatura nie okazała ale to wersja betta. I coś skopałem z rozdzielczościa. Ale spoko pracuje nad tym.

W takim razie have fun, mate ;)

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 23:26 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
ACHILLES_76_LESZNO napisał(a):
I coś skopałem z rozdzielczościa

Tylko nie przekraczaj 400x100 150kB, bo znów możesz być no-sig :P

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 00:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2006, 14:38
Posty: 478
Lokalizacja: Sulęcin
Toma@s a moze byc 401 x 101 :) bo mam akurat taka fajna ale wazy 500 KB ? wiec moge dac? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 00:44 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
AreV napisał(a):
Toma@s a moze byc 401 x 101 :) bo mam akurat taka fajna ale wazy 500 KB ? wiec moge dac? :D

Nie.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL