Kur.... a żeby nie kończyć tego słowa bo żeś mnie teraz nieźle wpienił do jasnej..... ZAR2ORC A CO TY ...JASNOWIDZ?!??!?!
Wiesz na jakie działy wchodzę ?!
Nie więc się wyrażaj jak możesz...
Jestem stałym bywalcem Tak, bo wchodzę na forum codziennie i odwiedzam to i owo, ale nie powiedziałem że jestem Wyższy od was i nie mam żadnego takiego poczucia !
Czy ja ci kazałem wierzyć w to ?! NIE ! ... to tylko stronka dla chętnych i zainteresowanych...i w cale a w cale to nie gówno...Co... Może wymyślisz jeszcze ciekawsze teorie... ? Puki nie spróbujesz to się nie przekonasz, a wygrani muszą być...bo zaraz tej strony nie byłoby...
To że 99% postów mam w tym dziale nie znaczy że tylko ten dział jest w moim mniemaniu..
tożeś chłopie mnie wkurzył
P.S. Te no czemu 2 razy mam podwójne posty ?
Edytnołem tego posta ...sorry poniosło mnie trochę bo naprawdę mnie ostro wkurzyłeś... Jak można oceniać tak szybko ?!
Zamknijcie ten temat bo faktycznie teraz się zgodzę...Temat schodzi do Offtopa ....robi się chaos...użytkownicy nawzajem się denerwują...robi się niemiła atmosfera...
Ciekaw jestem czemu jeszcze ten temat nie zamknięty Huh ?
A no i jeszcze jedno... Zmieniam sobie konto...bo skoro nie da sie nicka zmienić bo nie chce się modom tego robić (rozumiem was też by mi sie nie chciało
)
Zmieniam konto na Kukiełka... żebyście nie mówili "OO... spoxter narobił bagna...ktoś po nim pojechał i sie chłopczyk oburzył i poszedł w koncik płakać a teraz się chowa pod innym nickiem "
Po prostu zmieniam bo taki foch
EOT EOT EOT !!!