Teraz jest 22 paź 2020, 06:12

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2010, 02:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 20:13
Posty: 56
Lokalizacja: GU21
Witam
Czy jest możliwe włączenia wtyczki Tapatalk na forum battlefield.pl?
Tapatalk umozliwia korzystanie z forum z poziomu telefonu komórkowego.

http://www.tapatalk.com/

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208412

_________________
Mocą mnie przepasujesz do bitwy,
sprawiasz, że przeciwnicy gną się pode mną,
zmuszasz wrogów moich do ucieczki,
Psalm 18


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 20:27 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
MK69A1 napisał(a):
Witam
Czy jest możliwe włączenia wtyczki Tapatalk na forum battlefield.pl?
Tapatalk umozliwia korzystanie z forum z poziomu telefonu komórkowego.

http://www.tapatalk.com/

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208412


Oho, nawet nie wiedziałem, że Tapatalk wspiera fora z phpBB. Trzeba będzie przeforsować Twoją propozycje, bo sam z niego korzystam :D.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 22:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Ale to płatne :twisted: :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 22:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2615
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
bf.pl też jest płatny, a jakoś stoi.

_________________
http://socialclub.rockstargames.com/crew/the_agency_pl
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 23:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Nie zrozumiałeś ironii ;p

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2010, 21:59 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Sasquacz napisał(a):
Ale to płatne :twisted: :lol:


Płatna jest aplikacja na telefon ($2.99 to nie tak dużo), a aktywacja Tapatalka na forum jest bezpłatna.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2011, 01:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
To źle przeczytałem, sory ;p

EDIT:
Odświeżam.

Ruszyło się coś w tym kierunku?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2011, 10:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Tez korzystam z tego programu, naprawde by sie cos takiego przydalo.

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2011, 23:33 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2011, 23:07
Posty: 6
Przylaczam się do prośby o wtyczkę Tapatalk.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 13:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Racja, trzeba odkopać, może się ruszy coś dalej :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 14:09 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2011, 23:07
Posty: 6
Może jakiś Admin się wypowie? Temat wisi tu od sierpnia i nawet nikt się nie pofatygował. Proszę o konkretną odpowiedz osoby odpowiedzialnej za to forum. Nie umiecie tego zrobić to napiszę wam procedurę. Serwer nie wspiera Tapatalka tak jak np. CDAction – odczepimy się. Jest wiele serwerów Battlefield na świecie, które dostępne są dla smart fonów. Innym się udało wy też dacie radę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 21:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
a to tak ciężko usiąść przed komputerem i forum przeglądnąć? a z tego co wiem, na większości "Smartfonów" pójdzie Windows 95, klawiaturą komputerową jaka w tych maszynach telefonopodobnych (bo telefonowanie w nich to tylko funkcja dodatkowa...) jest zwykle montowana się obsłużysz, a przynajmniej mozille zainstalujesz. Tak więc, wtyczka nie jest potrzebna

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2012, 21:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
Tobie to nic nie pasuje. Byle się przyczepić do czegoś...

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2012, 00:21 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2011, 23:07
Posty: 6
@hanskloss
Nie każdy ma w domu Windows 95. Są też użytkownicy nowszego sprzętu, przenośnego. Ale skoro forum ma być tylko dla wybrańców z PCtami to przepraszam. Mi osobiście przeszkadza, że muszę włączać kompa za każdym razem jak mam przeczytać kilka postów lub napisać dwa zdania. Wolałbym zrobić to leżąc na kanapie przed TV lub nudząc się w mieście. Wydawało mi się, że w interesie właściciela forum jest dotarcie do jak największej ilości osób.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2012, 06:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2009, 14:58
Posty: 224
Lokalizacja: Legionowo
Dziwne, jak korzystam z telefonu do przeglądania tego forum i jakoś daję radę :P Ba nie zauważyłem aby coś było nie tak...

_________________
Obrazek

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL