[Yossarian] napisał(a):
mimo wszystko, nadal obserwuje uwstecznienie kolegi Domoniko... = po co ten spam?!
Też się nad tym zastanawiałem, dlatego (niechętnie i wzdychając, wierz mi) postanowiłem zabrać w końcu głos w tym kolejnym, spam-temacie założonym przez Ciebie w tym nieszczęsnym dziale. Teza, że "bardzo dużo" / "większość" (cytaty) forumowiczów nie wchodzi na stronę główną jest hm...
elektryzująca. Prawda jest taka, że nikt z nas nie ma tego jak sprawdzić, ale Ty/Wy wiesz/wiecie, że skoro sami tam nie zaglądacie, to nie zagląda tam nikt. W psychologii to się nazywa "projekcja", poczytaj sobie jak nie będziesz miał co robić, a wolnego czasu to Ci chyba nie brakuje. Dziecinne inwokacje co do mnie zbywam śmiechem, ufam, że przekręcony nick to jedynie literówka.
Krox napisał(a):
Bo główna to zazwyczaj kaszanka. Podawanie na niej NIEOFICJALNYCH informacji, to chleb powszedni. Podam taki przykład, swego czasu śledziłem główną tak raz na 2-3 dni, bo pojawiały się informacje o bf3. Najpierw przeczytałem tam, że będzie pełen system zniszczeń (oczywiście nieoficjalna informacja) a wczoraj zauważyłem, że podano informacje o tym, że to tylko domysły.
Obsmarować wszystkich i nikogo jednocześnie przywołanym poniżej g*wnem to każdy potrafi. Po prostu spróbuj jakoś uzasadnić te nędzne dyrdymały, (linki i cytaty proszę) a ja(/my, redaktorzy) Ci elegancko wytłumaczę dlaczego Twoje pretensje są śmieszne i bezpodstawne.
Krox napisał(a):
Chodzi o to, że NA GŁÓWNEJ STRONIE (nie mylić z g*wnej, chociaż to prawie to samo, bo w taki sposób jest ona organizowana) pojawiają się różne informacje, których BARDZO DUŻO użytkowników NIE CZYTA.
Ponownie odsyłam do obrazka którego wstawiłem powyżej co do caps locków. Jak Cię czytanie boli, to ja nic na to nie poradzę.
[Yossarian] napisał(a):
umiescilem nowy temat dotyczacy back to karkand - jak ty, nie zagladam zbyt czesto na glowna... temat usunieto - zakladam, ze osob nie zagladajacych na strone glowna jest wiecej niz 50% forumowiczow...
prosta konkluzja: po co dzial w ktorym nie mozna podawac informacji i nowosci...?!
Rozumiem, że bawisz się w redaktora w przebraniu, piszącemu, tzn. wklepującymi linki bohaterowi, który zbawia
większość od wchodzenia na "główną". Brawo
PS zauważyłem, że regularnie mylisz pojęcia "zarejestrowani, aktywni użytkownicy forum" i "osoby wchodzące na stronę główną bf.pl". Cóż, grunt to szeroki horyzont myślenia.
PS2 tego usuniętego tematu nie widziałem na oczy, choć znając Ciebie nazwałeś go "śmieszne screeny" czy coś w ten deseń
@dow... @poniżej
Zwracam Ci po raz drugi i ostatni uwagę, że cały ten temat to nie pasujący do działu spam. Zresztą o czym tu rozmawiać, skoro brniesz dalej w kompromitowaniu samego siebie, a na stos moich wypunktowań odpowiadasz "i tak tego nie czytałem, napinaczu"(akurat, haha). Też nie lubisz czytać?
Interpretować regulamin każdy może, trochę lepiej... lub znacznie gorzej