ZzackK gra ma nałożony filtr 'ziarnistości" tak jak np. Left 4 Dead. Jest on jednak delikatny.
Fragment kolejnej recenzji z gry.online.pl
Cytuj:
Wysoka jakość grafiki rozciąga się również na projekty postaci, modele pojazdów czy broni. Pamiętano nawet o takich smaczkach, jak podrdzewiały ekwipunek żołnierzy Wietkongu.
Widać kolejni ludzie widzą inaczej niż Ty
Cytuj:
Jedyne, co pozostaje w takiej sytuacji, to walka na granaty, a jako że tych nie ubywa, to trwa ona radośnie przez nieprzyzwoicie długi czas. Odziera to trochę całą zabawę z realizmu i na pewno nie przyczynia się do poprawy jakości dodatku. Problem ten nie pojawia się zawsze, ale za to z reguły w tych samych lokacjach, bardzo często w trybie gorączki i od czasu do czasu w podboju.
DOKŁADNIE to samo napisałem wyżej.
Cytuj:
O ile nie przeszkadzało to tak bardzo w podstawowej wersji gry, gdzie dostęp do flagi był otwarty z kilku kierunków, o tyle teraz, w wąskich przejściach, bardzo łatwo przewidzieć ruch przeciwnika
Ponownie DOKŁADNIE to samo co pisałem.
Podsumowując kolejny "zawodowiec" z branży pisze dokładnie to samo co ja
Oczywiście Ty dostałeś upośledzoną wersję z milionem niedoróbek, których nie było w podstawce.
ps. Co do statystyk to przykro mi ale nie znajdziesz sensownych mojej osoby, bo kilka razy zmieniałem konta
http://www.bf2stats.net/player/44164152/ to konto, na którym grałem klanówki w BF2. Pozostaje Ci wierzyć, że na koncie FFa miałem lepiej. Ogólnie jestem wrogiem statystyk, bo uważam,że lepszy gracz co 5x ginie ale finalnie niszczy męczący zespół czołg niż masta snajper chowający się przed tym czołgiem aby nie daj boże nie zginąć a jak jeszcze kogoś ubije to ulala, grenadier 1:5 a snajper 1:0 co nie ma żadnej przekładnie na jakość gracza - jednak poniżej 1.0 znaczy jest się chłopcem do bicia, no bo wiecznie na sytuacje z czołgiem nie trafia nikt