GapcioxD napisał(a):
qrator napisał(a):
jeszcze chwila kupie Vietnam zobacze co i jak...
Jakies tatktyki wymysle i sie podziele
Ja mam jedną taktykę
Może to głupie ale trzeba "wczuć" się w swoją postać tzn.
Zdobywać bazy kawałkami , z okopu do okopu .
Może głupie ale działa
Jasne że działa, o irono jako snajper to najczęściej na fladze ja jestem jako pierwszy ze składu, a nie żłoby szturmowcami. Snajpera ubić w cele nie jest trudno po prostu trzeba przewidzieć gdzie się będzie czaił i na 95% tam go znajdziesz bo snajper szuka miejscówki. A jeżeli dobrze snajper osłania skład to pozwala dodatkowo na szybki resp składu pod flaga wroga, no chyba że ma kretynów w składzie i ci zaraz na respie walą do wszystkiego co się rusza. Po prostu głupota takich graczy mnie poraża. Nie dość że ma spawna niemal pod bazą przeciwnika to zdradza twoją pozycję, umie w składzie za takie coś kara jest jedna strzał ostrzegawczy w potylicę może to mało eleganckie ale skuteczne, kolo albo zmienia skład albo nie robi tego więcej.
Fakt faklem na serwerach jest sporo niedzielnych snajperów i to raczej oni są zakałami zwłaszcza, jak taki pcha się do sprzętu. Dzisiaj miałem fają grę 1vs.2 ja snajperem kolesie czołgami 8 razy wywaliłem ich dynamitem na 5 zgonów. Więc nie narzekajcie na snajperów tylko nauczcie się grać aby snajper nie musiał was zdejmować z drugiego końca mapy bo to są najfajniejsze strzały, albo robić monster kill mortal-em.