Teraz jest 17 lis 2018, 23:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 sty 2011, 22:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
[Yossarian] napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=tisaC00VaJM&feature=feedu


O kurde chyba najlepszy frag movie jaki w życiu widziałem :shock:
te spowolnienia, strzał snajperski w 1.30.
Coś niesamowitego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2011, 01:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 gru 2009, 10:06
Posty: 227
Lokalizacja: Śląsk - Mysłowice
Mi bardzo spodobał się moment 2;25 ; shootgun w spowolnieniu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lut 2011, 22:50 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
Bajdzo fajny filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=EqvV4sxsCjU&feature=player_embedded

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2011, 12:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2010, 12:53
Posty: 153
Lokalizacja: Wrocław
Było :) obserwuj kanał Pixel Enemy-ma tam paru naprawdę świetnych graczy BF'a...
Czasem oglądając te gameplay'e, nie mam pojęcia jak gość to robi... ma tak dobre umiejętności czy akurat gra z cieniasami :) Ja nie należę do PRO, ale słaby też nie jestem... i wiem że nagranie dobrego demka = gra z przeciętniakami. Gość ma dużo wolnej przestrzeni, pewnie grywa po mniej niż 32 graczy.

_________________
Obrazek
Mój Kanał YouTube...
Forum Qam'a Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2011, 12:27 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
[quote="TestyGier"]Było :)
[quote]

Może i było ale na pewno nie w tym temacie bo linka do tego filmu tutaj nie znalazłem. Koleś wymiata, ale nawet na minutowy filmik wiem z własnego doświadczenia że trzeba nakręcić przynajmniej godzinę gry żeby coś można było wybrać, tylko weź tu nakręć jak 2 minuty gry zajmują 600mb kręcone frapsem :( .

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2011, 14:00 
Offline

Dołączył(a): 16 lut 2010, 15:21
Posty: 56
600 mega, to nie tak dużo. 2,5 minuty zabiera mi 4 giga :mrgreen: , ale gram i nagrywam z włączonym V-sync więc jest 60 kl/s w rozdziałce 960x600.
EOT


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2011, 14:48 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
Ma słabych ustawieniach 600mb, ale w normalnej rozdziałce , 60kl/s to dysku by nie starczyło żeby sobie filmik 30min zrobić :(

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 15:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2010, 12:53
Posty: 153
Lokalizacja: Wrocław
Ja mam, miałem osobny dysk do tego :) 500gb - teraz mam tam chwilowo muzę i filmy :evil:

_________________
Obrazek
Mój Kanał YouTube...
Forum Qam'a Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 15:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 kwi 2007, 07:45
Posty: 738
Lokalizacja: Kraków
Najgorsze jest że w BC nie ma możliwości nagrywania dem tak jak w BF2 czy BF2142. Oszczędzało to naprawdę wiele miejsca na dysku które się marnuje na nagrywanie na zasadzie "nagrywam bo a nuż się jakaś fajna akcja zdarzy albo super frag mi wpadnie". Pamiętam że jak nagrywałem filmik z BF2142:NS to nie miałem problemu z miejscem na dysku mimo że nagrywałem FRAPSem, a dysk miałem chyba 80GB (z tego oczywiście wolnego miejsca było może 20GB). Nawet fajnie ten filmik wyszedł, ale to były inne czasy więc przy dzisiejszych standardach to wstyd go pokazywać. 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 17:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2010, 12:53
Posty: 153
Lokalizacja: Wrocław
Dlatego potrzeba oddzielnego dysku-przynajmniej 100GB :) Ja nagrywałem rundę, jak nic ciekawego nie było-kasowałem na bieżąco...
Wiem-brak funduszy. TestyGier kurde-Ja się uczę i nie mam kasy! albo szkoda mi na dysk, rozumiem Was :mrgreen:
Nakręciłem ostatnio:
http://www.youtube.com/watch?v=J3ClaDiMeOg
Pokaz zapory ogniowej [nie skupiałem się na fragach]
http://www.youtube.com/watch?v=EaOJC567w0Y
Dobry sposób na snajpo kampy za kamykami, wszak często "Nas" tam blokują... jak nie z tej, to z drugiej strony :stupid:
Ciekawa taktyka pilota
http://www.youtube.com/watch?v=t20fL9Ctucc
Tutaj też chciałem pokazać loty pilota...

_________________
Obrazek
Mój Kanał YouTube...
Forum Qam'a Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 17:33 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
Oddzielny dysk masz na USB czy normalnie do płyty głównej podpięty?

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 18:22 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 14 lut 2010, 21:36
Posty: 2416
Lokalizacja: Gazelle lub namiocik camperski z beczka piwka...
Roznicy chyba nie ma - odpowiem za TG - poza tym, zewnetrzne 1tb, sa juz od 49euro - mieszkam w niemczech - i to CMemory(produkuja karty pamieci itp). Bardziej firmowe od 59euro.

_________________
we few, we happy few, we band of brothers
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=3nJ9YN3dyrA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 19:00 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
U nas są podobne ceny, za 200zł można bez problemu kupić 1TB, po zmontowaniu filmu zmieniacie jakimś programem jego rozmiar przed wysłaniem na YT?

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 22:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2010, 12:53
Posty: 153
Lokalizacja: Wrocław
Podpięty...
Co do zmniejszania rozmiaru, Sony Vegas obrobi mi 10 min. film na rozmiar: 400-600mb :mrgreen:
///Łoł... Jutro podobno pierwszy TRAILER Battlefielda 3///

_________________
Obrazek
Mój Kanał YouTube...
Forum Qam'a Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2011, 11:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 kwi 2007, 07:45
Posty: 738
Lokalizacja: Kraków
Johnny Cash pasuje jak ulał.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL