Teraz jest 27 paź 2020, 09:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 gru 2010, 18:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2010, 17:58
Posty: 2
Lokalizacja: Zatoka Nelsona
Witam!

Zakupiłem Battlefielda Bad Company 2 w wersji Cyfrowej wersji deluxe. W opisie doczytałem się także że dodatek (vietnam) wchodzi w zestaw.
Tak więc wszedłem w zakładkę Vietnam, gra prosi o podanie kodu, podałem kod którego użyłem do EA dowloadera aby pobrać BF-a:BC2, chwilę musiałem poczekać i tu nagle wiadomość o nie poprawnym kluczu.

Z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam!

P.S Po tym gdy podałem kod w EADM miałem do wyboru edycję limitowaną lub zwyczjną. Wybrałem limitowaną a po instalacji edycja limitowana zmieniła nazwę na Cyfrową Wersję deluxe.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2010, 18:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Reklamuj tam gdzie kupowałeś ale zakładam że będziesz musiał dokupić dodatek Vietnam.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2010, 22:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2010, 17:58
Posty: 2
Lokalizacja: Zatoka Nelsona
Mam jeszcze pytanie, czy po prostu powinienem dostać drugi klucz kupując grę (do BF-a:BC2V) czy też ten powinien pasować (do zwyczajnego BF-a:BC2)?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2010, 22:33 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Powinieneś dostać drugi klucz

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2010, 02:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
pamiętaj że trzeba oddzielić "-" ja zapomniałem.
ale to tylko taka porada :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 02:29 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2010, 16:22
Posty: 34
Ale on nie ma drugiego klucza.
Gdy już go będziesz miał, zapewne i tak będą problemy z poprawnością klucza. Wpisz go wtedy w EADM, a po wejściu do gry, Vietnam będzie już odblokowany (a jeśli nie, to wpisz klucz w grze jeszcze raz).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL