Teraz jest 31 paź 2020, 03:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 gru 2010, 21:55 
Offline

Dołączył(a): 3 cze 2010, 14:12
Posty: 5
Witam,

mam problem związany z BF Vietnam kupionym przez Steam. Wygląda na to, że nie doczytałem przed zakupem, ale może ktoś będzie umiał mi pomóc.

Mam BF BC2 kupionego normalnie (poza Steam, ). W trakcie gry w inną grę przez Steam zobaczyłem reklamę BF Vietnam i - że cena była przystępna - kupiłem. Niestety - w dniu premiery Vietnam zniknął ze spisu moich gier na Steam :(( Mam linka na pulpicie, ale jak go odpalam, to ląduje w steamowym sklepie. Tam pojawiła się informacja, że aby uruchomić Vietnam potrzebuje BFBC2 na steamie. Dołożyłem BFBC2 z zewnątrz (jest taka opcja), ale wygląda na to, że nie pomogło.

Można coś zrobić, by odzyskać / uruchomić zakupioną giere ?? Nie znam się na Steamie...

Z góry dzięki
Wojtek


Ostatnio edytowano 19 gru 2010, 23:40 przez wude, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2010, 13:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Napisz do supportu steam. Nikt inny tu nie pomoże.
Albo do supportu EA ale pewnie oni odeślą też do steam.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2010, 17:19 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2010, 00:21
Posty: 18
JOY napisał(a):
Napisz do supportu steam. Nikt inny tu nie pomoże.
Albo do supportu EA ale pewnie oni odeślą też do steam.


Modele ze steama zrobią to u nich nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź i wszystko zrobią jak należy a nie jak EA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 12:32 
Offline

Dołączył(a): 16 lut 2010, 15:56
Posty: 18
1. Też chce kupić Vietnam przez Steam. Czy Tobie udało się rozwiązać problem (ile to trwało-ciekawi mnie reakcja suportu Steama;))? I gra działa?

2. Jak kupie przez Steam, to dostane klucz na emaila? I czy już będę skazany na steam i tylko poprzez steam uruchomię Vietnam?

3. W Steamie jest opcja dodaj BF BC2 do swojej biblioteki (nie chodzi o dodawanie poprzez wskazanie pliku .exe), a o opcje dodaj poprzez wpisanie klucza. Co zyskam, a co stracę, korzystając z tej opcji?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2011, 01:21 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2011, 15:59
Posty: 35
pisałem już że nic się nie da zrobić :cry:

2. dek
klucz będziesz miał w zakładce z kluczami, bc odpalasz przez steam i w bc odpalasz vietnam (w grze wpisujesz kod z zakładki)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2011, 14:08 
Offline

Dołączył(a): 16 lut 2010, 15:56
Posty: 18
Niestety nie mogę kupić Vietnamu przez Steam, gdyż muszę dodać podstawkę, a podstawki kupionej w pudełku (gram.pl) nie mogę dodać do steamu, gdyż odrzuca autoryzacje klucza.

(dziwne... gdyż bp. Orange box i Warbenda dodałem bez problemu do steama).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2011, 15:42 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2011, 15:59
Posty: 35
dekard napisał(a):
(dziwne... gdyż bp. Orange box i Warbenda dodałem bez problemu do steama).

Obrazek
zgadnij jakiej firmy jest steam i orange


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sty 2011, 01:37 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2011, 15:59
Posty: 35
chciałbym także dodać ze zwykły vietnam działa na bc steam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2011, 18:38 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2011, 11:22
Posty: 2
FeltHat napisał(a):
chciałbym także dodać ze zwykły vietnam działa na bc steam


Czyli jak dobrze rozumiem, mając BF Bad comapny 2 w wersji steam a vietnam kupując klucz na ea store albo na allegro od pewniaka, wpisując ten klucz w grze w zakładce vietnam spokojnie doda mi ten dodatek tak?

pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 15:23 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2011, 15:59
Posty: 35
mój kolega tak zrobił i działa (vietnam wersja pudełkowa) ale nie biore odpowiedzialności za problemy ewentualne


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL