Teraz jest 27 paź 2020, 08:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 gru 2010, 17:46 
Offline

Dołączył(a): 6 lip 2007, 16:54
Posty: 12
Witam,
w końcu dostałem paczkę z gry-online :?
wiec szybko wchodzę w bf bc2, klikam vietnam, wprowadzam kod z pod zdrapki (sam zdrapywałem), czekam na weryfikacje kodu, i bummm jak bym w ryj dostał: coś na styl nie możemy zweryfikować Twojego kodu, może źle go wpisałeś sratatata, bądź kod jest już używany przez kogoś innego. (Zwarjowałem:stupid: )

Masakra, tez ktoś z was tak miał? Teraz pozostaje mi tylko reklamacja (jestem ciekaw czy w ogóle ją uwzględnią)

Pozdrawiam.

Już po kłopocie poszło za 17 razem masakra z tym EA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 18:58 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2010, 00:09
Posty: 3
Mam ten sam problem. Próbowałem wpisywać kod na miliard różnych sposobów i dalej nic. Pocieszyłeś mnie tym, że przynajmniej Ci się udało w końcu aktywować grę. Powiedz mi czy jak ostatecznie zaakceptowało Ci kod to wpisywałeś go z myślnikami czy bez nich?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 19:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2010, 10:52
Posty: 16
Ja i znajomy mamy ten sam problem -.-

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 21:38 
Offline

Dołączył(a): 6 lip 2007, 16:54
Posty: 12
z myślnikami wyszedłem z gry by rozładować swą flustrację napisałem tego posta wszedłem i spróbowałem raz jeszcze i poszło teraz właśnie dzwonił koleżka z klanu i ma ten sam problem wina jest po stronie EA tak mi się wydaje troszkę zamulają od kiedy vietnam wyszedł stąd te lagi

Życzę powodzenia i udanych świąt w świecie Vietnamu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2010, 01:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2010, 10:52
Posty: 16
Rozwiązanie problemu

1. Ściągamy EA Download Manager
2. Logujemy się emailem który jest przypisany do Bad Company 2
3. Klikamy na kołowrotek -> uzyskaj dostęp do gry
4. Wpisujemy klucz
5 Zamykamy program
6. Powtarzamy pkt od 2 do 5
7. Odpalamy BC2, klikamy na Vietnam, wpisujemy kod i działa :)


Pomogło to trzem osobom :wink:

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2010, 18:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2010, 19:10
Posty: 48
Lokalizacja: Będzin
co to znaczy powtarzamy od 2 do 5 ?
po co to samo dwa razy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2010, 19:35 
Offline

Dołączył(a): 9 mar 2010, 10:23
Posty: 11
Nie ma co cudować, przez te problemy z serwerami (oj maja tam chaos mają) tak się dzieje. Wystarczy mieć cierpliwość i wklepywać do oporu. Mnie za 2 razem zaskoczyło a koledze po 30.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2010, 19:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Nic nie musisz powtarzać wpisujesz ten kod w EADM raz i jest zapamiętany,przy próbie wpisania ponownego jest info że dany klucz już jest zajęty,odczekasz kilka minut i uruchamiasz grę i tam wpisujesz kod i powinno zaskoczyć za pierwszym razem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 00:48 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2010, 16:22
Posty: 34
Też z tym kluczem miałem cyrki... Wpisywałem go w grze, ale nie szło. Zainstalowałem więc EADM i tam wpisałem klucz. I co dziwne, niby przyjęło ale nic się nie stało, (przyjęło mi grę za pierwszym razem w EADM) a gry do konta nadal nie miałem przypisanej. Wpisałem więc jeszcze raz, a tu wywala, że kod jest już przez kogoś używany. Włączyłem grę, a tu Vietnam działa... W grze nie musiałem już kodu wpisywać.
W EADM dalej gry nie mam, ale działa :P

Niby można wpisywać kod w grze, ale jednak znacznie szybciej to zrobić w EADM, bo w grze wtedy już nie trzeba wpisać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 11:08 
Offline

Dołączył(a): 7 wrz 2010, 20:34
Posty: 12
a jeśli ktoś ma wersje delux to jak ma to zrobić ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 11:21 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2010, 16:22
Posty: 34
Pobierasz BC2 z EADM, instalujesz, a później możesz wklepać kod na Viietnam. Po prostu wpisanie go w EADM zaoszczędza sporo czasu, bo nie trzeba walczyć z jego niepoprawnością ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 11:33 
Offline

Dołączył(a): 7 wrz 2010, 20:34
Posty: 12
ale to jest tak ze mam bfbc2 cyfrowa edycja delux , i tam jak aktywuje to jest jedna gra która jest delux, jak wpisallem na zwyklym bf to mi poszlo odrazu jak wpisałem z 3 razy na vietnamie to pisze ze błedny lub został uzyty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 12:21 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2010, 16:22
Posty: 34
Ale gdzie wpisujesz ten klucz do Vietnam? W samej grze? Jeśli tak, to nic dziwnego że wywala info, iż klucz jest błędny. Wiele osób tak ma. A jeśli informacja, że klucz jest już używany wyskakuje w EADM, to znaczy, że już został zaakceptowany. Wtedy wejdź do gry i wpisz kod na Vietnam jeszcze raz. W moim przypadku po wpisaniu w EADM w grze już Vietnam miałem odblokowany.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 13:10 
Offline

Dołączył(a): 7 wrz 2010, 20:34
Posty: 12
znaczy w grze wyskakuje , a na edam mam jedna gre pisze bf bc delux cyfrowa edycja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 13:45 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2010, 16:22
Posty: 34
Tak więc właśnie wpisz kod na Vietnam w EADM. Wtedy zostanie zaakceptowany za pierwszym razem.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL