Teraz jest 18 lis 2018, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 gru 2010, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2010, 19:06
Posty: 33
Witam, odkąd mam Battlefield BC 2 Vietnam to ilekroć wchodze na serwer to zawsze moje ustawienia się resetują albo pokazuje mi że nie mam zadnych dostępnych broni, lub po wyjsciu z serwera do głównego menu gry pokazuje ze mam 1 poziom i wszystko musze odblokowac, chciałbym się dowiedzieć czy to nie tylko u mnie tak jest i wydaje mi się ze to sa jakieś błędy w patchu ktory wyszedł z vietnamem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 16:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
spoko to zniknie, ale po czasie, nie wiem pograj se 4fun.
każdy miał takie coś przynajmniej 1 raz...
ja 3...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 14:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2010, 19:06
Posty: 33
Ja mam tak caly czas od wyjscia tego patcha a gram dzien w dzien ;p i oczywiscie 4Fun ;d


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 17:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
dalej masz?
łuhuu.
ja miałem maksimum 2 dni...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL