Teraz jest 13 lis 2018, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2011, 00:12 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2011, 00:09
Posty: 1
Witam,
od kilku dni mam problem z VIETNAM'em.
Wczesniej grałem i było ok, a teraz jak polącze się z serwerem to z automatu mnie wywala.
DLACZEGO? PB najnowszy mam, firewall wyłączony.
Battlefield BC2 działa normalnie.
Proszę o pomoc!
MK


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2011, 01:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
co masz napisane przy wyrzuceniu z serva, i na jakich grasz.
może to być upierdliwy admin, limit snajperski (tak czasami nawet wywalają z serva), lub slot dla innych graczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sty 2011, 20:17 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2010, 21:10
Posty: 15
mam podobny problem - odrazu po zaladowaniu mapki i wejsciu na server (ulamek sekundy)

jest "utracono polaczenie z serverem, sprawdz swoje polaczenie sieciowe"
zaznaczam ze orygnial, przedwczoraj dzialalo bez problemu, podstawka smiga tez na cacy

a tu taki zonk...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2011, 23:16 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2010, 21:10
Posty: 15
jest ktos w stanie pomóc? ea jak zawsze nie jest pomocna


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2011, 00:40 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Też tak mam czasem, to raczej wina EA i nic się z tym nie zrobi. Spróbuj się podłączyć do innego serwera

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 19:03 
Offline

Dołączył(a): 30 gru 2010, 22:07
Posty: 10
Załączam się do tematu jak tam mam z vietnamem a bad company 2 normalnie się łączy z serwerami


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 19:40 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
A ja mam trochę inaczej, w dzień tylko kilka serwerów mi wyszukuje w Vietnami9e na każdej mapie, a w nocy jest wszystko OK. W podstawce nie mam tego problemu.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2011, 12:33 
Offline

Dołączył(a): 30 gru 2010, 22:07
Posty: 10
A mi działa tylko jeden serwer chyba tylko bo tylko z tym się połączyłem bo nie chce mi się łączyć z wszystkimi serwerami na świecie. Nazwa tego działającego serwera nie wiem dokładnie ale chyba to jest "Hastings Opertion 1250 tickets" czy coś w tym stylu, ale tam nie mogę wybrać specjalizacji jak np. miotacz ognia w czołgu czy mocniejsza siła ognia. A podstawka śmiga jak zaczarowana. Tak samo jest na drugim komputerze więc problemy sprzętowe odpadają. Anomalia .... Próbowałem wysłać zapytanie do pomocy z ea, ale gdy muszę się tam zalogować wpisuje normalnie wszystko klikam by mnie zalogowało i wywala mnie do okna logowania bez żadnego alertu, tak jakby się połączyło ale po chwili przekierowanie się zrobiło, dzwonie w poniedziałek do tych pajaców z ea.......


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lut 2011, 09:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2011, 09:31
Posty: 1
Witam. Ja też od jkiegoś czasu mam problem z uruchomieniem dodatku Vietnam. Podstawa dziala oki a jak chce wejsc na jakis server na Vietnamie to niby sie wgrywa i wraca do menu z komunikatem "utracono polaczenie z serverem, sprawdz swoje polaczenie sieciowe"
:? i to jest lipa nie wiem o co chodzi??????? może klucz nie działa??ale nie mógłbym się wtedy przełączyc na zakładke dodatku chyba???nie wiem juz co sie dzieje. Prosze o pomoc jeśli ktoś sie z tym uporał.Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lut 2011, 16:52 
Offline

Dołączył(a): 30 gru 2010, 22:07
Posty: 10
A ja wiem co się dzieje pan z ea (Przepraszam EA to równi goście nie pajacowie ;) z ea powiedział mi że jest to wina "dystrybutora cyfrowego" od którego nabyłem grę, prawdopodobnie klucze po prostu były "lewe". Postanowiłem napisać do pana "Prym13" (nick z allegro) ale cóż pan nie odpisał a kiedy chciałem wycofać pozytywny komentarz pan Prym13 nie zezwolił na to. U mnie powód wystąpienia owego alertu o zerwaniu połączenia internetowego jest taki, prawdopodobnie u was jest podobnie jeżeli macie problem ;) Tu przesyłam dane tego pana
Jestem w trakcie wypełniania formularza o spór na allegro.pl


Pozdrawiam

[Edit] Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2011, 11:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Offtopa zrobie.

Jak wystawiłeś pozytywa to nie idzie go cofnąć i pisanie teraz o spór z sprzedawcą po wystawieniu pozytywnego komentarza to ... strata czasu.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2011, 17:32 
Offline

Dołączył(a): 28 lut 2011, 17:24
Posty: 1
Witam.
Kupiłem klucz do Bad Company 2 Vietnam i po aktywacji kiedy chce dołączyć na serwer pisze cały czas Wczytywanie... i tak bez końca.
Komputer jest szybki 4GB. Muszę poczekać czy jeszcze coś aktywować aby móc dojść na serwer ?

Proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2011, 19:12 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
I tak się rodzą "uczciwi" sprzedawcy, którzy na pewno nie oszukają ... Wszak mają tyle pozytywów :stupid: :lol: :lol:

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2011, 21:28 
Offline

Dołączył(a): 30 gru 2010, 22:07
Posty: 10
Sprawa jest już załatwiona jak skontaktowałem się z obsługą allegro.pl bezpośrednio, wtedy szanowny pan mi odpisał i w końcu przesłał nowego seriala ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2011, 17:10 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Jak kupiłeś na Allegro klucz, to poproś sprzedawcę by Ci oddał kasę i kup na EA Store lub np w Empiku ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL