Teraz jest 27 paź 2020, 09:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 mar 2011, 09:28 
Offline

Dołączył(a): 9 mar 2011, 09:17
Posty: 1
Witam w Vietnam grałem od dnia premiery a od sobotniej aktualizacji ea download managera mam problem z serwerami w Vietnami tzn. : wybieram jakikolwiek serwer gra się wgrywa i w momencie kiedy powinienem dołączyć do gry rozłącza mnie i wyskakuje komunikat jak w przypadku braku internetu lub zerwania połączenia czyli: sprawdź połączenie itp.... a najlepsze jest to że w tym momencie mam internet i normalny battlefield działa bez problemu ping na poziomie około 100. Może ktoś miał podobnie? Myślałem o przeinstalowaniu ale skoro normalny działa to chyba NIC nie pomoże. Jeśli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 mar 2011, 14:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Sprawa raczej nijak ma sie do EADM bo on nie jest powiązany w żaden sposób z grą.

Spróbuj skasować katalog bfbc2 z moich dokumentow lub przenies go czasowo w inne miejsce. Są tam ustawienia gry i czasem pomaga taka operacja.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2011, 18:52 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 00:04
Posty: 2
Ja tez mam klucz od Prym13 i ten sam problem z Vientamem.
Podstawka dziala dobrze, ale przy probie polaczenia sie z serwerem Vietnam pojawia sie komunikat jak powyzej napisali koledzy.
Komp jest czysty, Firewall wylaczony, Peerblock tez, plik host usuniety, kasowalem tez BFBC2 z Moich Dokumentow. Nic.
I to od kilku dni. Jeszcze tydzien temu gralem normalnie...

/edit 5.04
Otrzymalem wiadomosc od supportu EA.
Klucze od Prym13 do piraty i zostaly zablokowane, w tym takze i moj :/ Jesli typ nie zwroci mi pieniedzy do piatku sprawa wedruje na komisariat....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2011, 18:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
U mnie jest to samo, czasem uda się wejść na jakieś serwer bbc2 działa dobrze tylko vietnam nie tryb, po portu zamiast dołączyć do gry mam napis brak połączenia itd.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2011, 19:07 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 00:04
Posty: 2
Ja tez tak mialem.
Napisalem do supportu EA i co mi napisali? Ano napisali mi, ze kupilem piracki key i zostal zablokowany.

Wchodzilem na serwer, mapa ladowala sie i zaraz rozlaczalo. Komunikat o problemach z netem.
Klucz kupilem na allegro od Prym13.
Radze kontakt z EA, napisza Ci co i jak :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2011, 21:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
To raczej nie to, bo na niektóre serwery mogę wejść i grać, poza tym wcześniej było ok tylko zmieniłem neta i tak właśnie się dzieje.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 kwi 2011, 17:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
A czy tak ciężko jest przejść się do sklepu i zakupić sobie dodatek, ewentualnie zrobić to przez internet na EA store, gdzie bardzo często są wszelakie promocję ?
Na allegro zapłacisz mniej, ale mniej nie zawsze znaczy lepiej.
I nie ważne, że jakiś serwer Ci działa, a inny nie, bo fakt że dziś Ci działa nie znaczy że nie dostaniesz permbana i już nigdy nie pograsz na tym cd-key'u ...
Pozdrawiam

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 kwi 2011, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Klucz jest ok pisałem do EA więc nie wiem o co chodzi.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2011, 11:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Czyli mam rozumieć, że kupiłeś jakiś ukraiński klucz na allegro, i EA stwierdza że jest OK ?

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2011, 09:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Tak, napisali że klucz jest ok, a problem nastąpił po zmianie dostawcy internetu tylko że ten net jest dużo lepszy od tego co miałem wcześniej dobra prędkość niskie pingi a mimo wszystko rozłącza po załadowaniu mapy jedyny serwer na jaki udaje się wejść to painkiller gdzie wyłączone są wszystkie dodatki co też jest dziwne bo zawsze tam grałem i było wszystko.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2011, 11:29 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Zaktualizuj na wszelki wypadek Punkbustera
viewtopic.php?f=108&t=33711

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2011, 11:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Aktualizowałem już i żadnych zmian nie widać.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2011, 22:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Net radiowy czy po kablu?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2011, 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Rdiowy, wczesniej tez radiowy ale kiepsko chodzil teraz mam lepszego neta i tylko vietnam nie dziala.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2011, 20:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
procent85 napisał(a):
Klucz kupilem na allegro od Prym13.


Ja też kupiłem klucz od tego oszusta i mam zablokowane konto.
Użytkownik Prym13 ma już konto zablokowane


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL