Teraz jest 27 paź 2020, 09:09

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 kwi 2011, 11:23 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2011, 10:47
Posty: 1
Mam zainstalowaną grę Battlefield Bad Company 2, ściągnąłem dodatek Vietnam, wypakowuje go, po instalacji włączą się Updater, i wchodzi normalnie w gre BBC2, ale nie ma żadnego szczegółu z Vietnamu. Żadnego napisu ani nic, może mi ktoś powiedzieć co zrobić? Albo gdzie wypakować ten dodatek?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2011, 17:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Co znaczy "ściągnąłem dodatek Vietnam"? Instalujesz grę i robisz update - albo przez downloadera w katalogu z grą, albo ściągasz patcha ręcznie. Patch jest konieczny, żeby grać w sieci. A Vietnam jest już w patchu - w menu głównym powinno być info. Oczywiście żeby zagrać w dodatek, musisz kupić klucz.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2011, 22:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Vietnam nie ma osobnej ikonki?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 15:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Uruchomienie chyba nie jest aż takim problemem...
Wchodzisz do gry i wybierasz 'VIETNAM'. :)

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL