Teraz jest 20 lis 2018, 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2011, 21:10 
Offline

Dołączył(a): 13 lut 2011, 18:51
Posty: 1
Lokalizacja: Kutno
Witam. Mój problem polega na tym, że podczas ładowania mapy wyświetla się komunikat o przerwanym połączeniu. Net jest wszystko gitara o co chodzi?? pomóżcie:)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 kwi 2011, 11:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
A czy w bc2 miałeś to samo? I dochodzi też kwestia skąd kupiłeś Vietnam.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2011, 15:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Klucz został zbanowany miałem to samo, ale mam inne pytanie bo chce kupić oryginał w pudełku tylko jak to teraz aktywować w grze 2 raz sie nie da wpisać klucza.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2011, 18:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Klucze z allegro od zawsze były, są i będą banowane. Nie ważne jest to, że sprzedawca twierdzi, że są prosto od EA Store, jest to jeden zwykły KIT. Oczywiście typowa mentalność polaków jest taka, że nie warto słuchać innych, bo nikt oprócz nas samych nie ma racji. Jest to typowy przykład naiwności. Nauczcie się, że klucze z allegro to "ZUO" :mrgreen:

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2011, 19:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
No już mniejsza o to jak aktywować oryginalny klucz nie z allegro?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2011, 21:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Z tego co mi wiadomo, klucze są przypisane do konta, możesz spróbować przeinstalować BC2.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2011, 15:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Nic to nie dało.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2011, 16:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Jeżeli klucz jest przypisany do konta, to może być ciężko. Napisz do supportu że masz oryginalny klucz i chcesz go aktywować.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2011, 19:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
Napisali mi że mam spatchować jeszcze raz gre czyli wgrać cały dodatek z vietnam ale to nie pomogło.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL