Teraz jest 17 lis 2018, 10:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 maja 2011, 02:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
No właśnie.
Wraz z nowym systemem, do bf-a wkroczyły "błędy graficzne"
Mianowicie po każdym wybuchu, w jego okolicach zaczynają migac przez jakieś pół sekundy
czarno-niebieskie plamy. Wie ktoś o co chodzi?

http://www.youtube.com/watch?v=08fKkumXKYU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 maja 2011, 18:05 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Sterowniki do karty graficznej ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 maja 2011, 18:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
Sokar44 napisał(a):
Sterowniki do karty graficznej ...


Mam najnowsze...
Przegrzewa mi się karta graficzna?
Asus GeForce 9600 GSO

Mógłbym z tym pójść do chińczyka żeby naprawił, tyle że co mu powiedzieć :)
migaja mi pierdoły jak gram w BC2? hehe.

EDIT:
Obrazek

Po ponownym przeinstalowywaniu sterowników wyskoczyło mi o takie coś na stronie Nvidi
To znaczy że mój komp nie wspiera DX 11? Może i prawda bo na 10 i 9 leciało super.

1. Czy można zainstalować DX10 na win 7?
2. Może to wina nowszego updata do karty?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2011, 08:09 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Twoja karta nie obsługuje Dx11 i tyle. Musisz w settings.ini ustawić na sztywno Dx9.
Seven ma DX11 ale doskonale obsługuje DX 10 i 9

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2011, 03:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
Dzięki, wszystko tera działa cacy :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 maja 2011, 11:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Tylko dlaczego film skasowałeś, innym mógłby pomóc.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2011, 19:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
JOY napisał(a):
Tylko dlaczego film skasowałeś, innym mógłby pomóc.


Masz rację.
Ale widziałem pełno tego typu.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL