weztospompuj napisał(a):
Otóż znajomy chce kupić klucz ale nie chce pobierać klienta z origina tylko ja udostępnie mu oryginalną płytke i wpisze sobie podczas instalacji.
Nie, bo Rosja nie należy do UE a polskie (czyli dla krajów Unii) wydania gry są nieco inne od wersji np rosyjskiej i nie powinien przyjąć mu klucza. Takie zabezpieczenie EA.
weztospompuj napisał(a):
Czy klucz kupiony jest CD-keyem czy tylko kluczem do pobrania?
CD-keyem
weztospompuj napisał(a):
I ostatnie pytanie co do języka: Mieszkam w Niemczech i kupiłem TUTAJ grę (za 50e) i o dziwo był dostępny POLSKI język (kompletny) i pytanie jest takie czy jak podczas instalacji Z PŁYTY się poda kupiony key RU np. z allegro to czy gra będzie w języku RU czy POL??? (przypomne że gra kupiona była w NIEMCZECH i automatycznie włączyło mi polski język.)
Spójrz wyżej. Niemcy podobnie jak Polska należy do regionu UE i możesz grać w dowolnym języku kraju UE. Gra rozpoznała Windows w PL i automatycznie się dostosowała. Co więcej, moze Pan kupić grę lub dowolny dodatek w dowolnym kraju UE np w będąc w Polsce i aktywować na swoim koncie. I co więcej jest to legalne.
Przypomne że nieautoryzowana zmiana jezyka w wersjach z poza UE jest łamaniem licencji i moze skutkować tylko i wyłacznie problemami.
PS
Jeszcze raz bardzo dziękuje za BEZPODSTAWNEi BEZSENSOWNE oskarżenia bo tak pomyślałem od razu, bo gdyby Pan przeczytał ze zrozumieniem podwieszone wątki i poświeciłby Pan chwile na lekturę forum to szybko sie by Pan znalazł wszystkie odpowiedzi na nurtujace Pana odpowiedzi.