Panie ramka ja twojej szanownej osoby nie podejrzewam o to że oszukujesz tylko mi chodziło jak to sie robi. masz max level wiec sie grzecznie chciałem dowiedzieć jak taki kosiarz umysłów to robi xD to niezłe musiałeś na kosić tego mięsa ;D truchło się przewalało
widzisz jak sam powiedziałeś dobry zespól i z tym się zgodzę bo jak jest dobry zespół to pół sukcesu
ale to rzadkość nad rzadkościami ja jak gram na podboju wszyscy albo pchają się do tanka lub do heli a jak nie zdąży wejść to ci kulkę w plecy sprzeda i co tu mówić o dobrym zespole
EDIT:Ramka napisał(a):
Od Bardzo dawna systematycznie kontrolowałem pierwszą trzy setkę, potem setkę, pięćdziesiątkę i w końcu czołówkę z rankingu graczy BF3. Pamiętam dokładnie jak DICE usuwało czituchów, potem po paczu pojawili się ponownie, jak w ciągu jednej nocy z 60 pozycji spadłem na 120 miejsce itd. Na temat wielu graczy mógł bym się wypowiedzieć niekoniecznie pozytywnie. W trakcie jak dobijałem już ostatnich gwiazdek pułkownika nie raz mnie brała wściekłość jak widziałem takich właśnie orłów jak R0ckstar1911 dzięki którym mimo ostrego ciśnięcia zamiast podnosić się w rankingu to spadałem. Walka z nimi przy takim a nie innym podejściu DICE mnie już znudziła, w pamięci po prostu znakowałem sobie ich "osiągnięcia" i na tej podstawie odnotowałem swoje "Game-Over" w pierwszej dziesiątce.
widzisz ja jak widzę takiego delikwenta to go zgłaszam i powiem Ci to działa nie wiem po ilu zgłoszeniach takie typka banują lub zerują wszystko do zera ale paru już tak miało
dam Ci przykład
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Truskawek/zobacz sobie tego
grałem sobie z nim na podboju i był w przeciwnej drużynie jechałem w tanku a tu nagle kulka w głowę odrodzenie i kulka w głowę wczesnej nazywał się inaczej po tej rundzie wyszedł i zmienił nick na truskawek pisałem mu że za takie coś dostanie bana i ze go zaraportuje i większość graczy pisało ze go zaraportowała a on na to "że mogę mu skoczyć "
wiec widzisz jakieś rezultaty są mam paru co zgłosiłem i dostali bana