kerpal napisał(a):
Bo ma placone za to, tzn nie kupuje tylko mu dają gry i kase jakas za reklamę... gosciu zarabia 10 tys miesiecznie i ma jeszcze prezenty za darmo... a ja zarabiam 1500 i sam wszystko musze kupowac... oto Polska wlasnie...
a jakby kupowal na gowno.pl to by byla jakas roznica ?
Ktoś ma więcej ode mnie, o nie to straszne.
Jak robisz za 1500 to rusz dupę i znajdź lepiej płatną pracę. Jak nie masz odpowiednich kwalifikacji to łopata w dłoń i na pewno zarobisz więcej niż 1500.
Nie podoba się, to zrób tak żeby było ci lepiej a nie wchodź innym w portfel. Nie podoba się w Polsce? Jesteśmy w UE, bez problemu możesz wyjechać do któregoś z państw członkowskich i będziesz więcej zarabiał.
Poza tym nie jestem jakimś fanem Rocka, ale nie rozumiem pojazdów po nim. Potrafi się ustawić, doszedł jakoś do tych 250k widzów i zarabia kasę, to że w przyjemny sposób to już jego sprawa. Połowa z Was wolałaby zarabiać grając w gierki, niż siedząc w biurze.
A tak na marginesie to nikt nikomu nie zabrania nagrywania filmów na YT i potem zarabiania na tym. Czujesz że możesz zrobić lepiej od złego Rocka który co miesiąc okrada cię z wypłaty bo przecież musisz przesłać pieniądze na jego konto, to załóż swój kanał wymyśl coś nowego i nagrywaj. Możesz też nagrywać minikrafta, będziesz miał sporo widzów, nie ważne że będą mieli po 9 lat.