No właśnie w tym rzecz że gram tylko na serverach rankingowych z PB. Czy jest to bug czy cziterstwo, to ja nie mam zielonego pojęcia. Nikt chyba raczej nie zaprzeczy stwierdzeniu, że niektóre bugi, są wykorzystywane przez cziterów na ich korzyść. Najważniejsze jednak jest to że jakkolwiek by tego nie nazwać, to działa. Nie mam powodu żeby kłamać mówiąc, że naprawdę kogoś z takimi ustawieniami nie da się praktycznie zlikwidować pociskami naprowadzającymi.
Kolejny dowód na czity, albo jak kto woli bugi, mimo wszystko wykorzystywane przez cziterów jest taki, że wczoraj lecąc na tyle rozważnie, aby nie mogła mnie dosięgnąć ręczna wyrzutnia, zostałem załatwiony przez kolesia z pistoletu. Nie zestrzelił mi helki, ale załatwił mnie w niej jedną kulką. Zrozumiałbym, gdybym był do niego obrócony przodem i przestrzeliłby mi szybę, ale ja byłem nad wodą i to tyłem do lądu, a on w okolicy jednej z baz. To już kpina.
Koleś ma nick
Omenra669 i mapę skończył z 1st Miejscem i wynikiem 51 do 4 około 05:05am polskiego czasu.
Specjalnie po grze sprawdziłem sobie jego staty
http://bf3stats.com/stats_pc/Omenra699#pc i muszę przyznać że z tym ratio które od tamtej pory do teraz skoczyło z
7.41 na 7.47 (Kills: 2996, Deaths: 401), coś mi tu bardzo śmierdzi. Ja rozumiem że ktoś może być harpaganem masakratorem, ale przyglądnąłem mu się w akcji i nie jest z niego żaden Rambo.
Gra traci swój charakter współzawodnictwa, jeśli ludzie nie grają uczciwie. Zresztą co za radocha z grania jeśli się oszukuje. Przecież cały urok tej rozgrywki, polega na wykazaniu się umiejętnościami nie tylko przed innymi, ale też przed samym sobą.