Witam serdecznie
Grałem w BF3 w zasadzie od samej premiery no może miesiąc później zacząłem. Grałem aktywnie nawet zostałem zaproszony do klanu - zabawa w serwery, TS itd itp... Grałem do czasu pojawienia się B2K. We wrześniu kontakt z grą się urwał

wróciłem może kilka dni temu i przeżyłem szok
Klanu ni ma, TS nie działa, ciężko złapać kontakt z ludźmi z którymi grałem a widuję ich na battelogu (pozmieniali klany itd itp) i nie ma kogo spytać o co kaman? Tak wiele w grze się zmieniło

Dziś zainstalowałem Prmium i czuję się jak dziecko we mgle....nowe mapy są tak duże, że się na nich gubię a nowe tryby rozgrywki dziwne: tylko pistolety?
W związku z tym mam pytanie, prośbę o krótkie i treściwe (dosłownie w dwóch zdaniach) podsumowanie nowych dodatków i opis zmian, które nastąpiły przez ostatnie 4 miesiące...zauważyłem np że strzelec w śmigle nie ma już flar :/
Szukam również kontaktu z ludźmi z GOH - Guns of Hell albo coś takiego to było

już tego składu pewnie nie ma.
Jak ktoś ma czas i ochotę przygarnąć sierotkę i na TS pokazać w szybkim tempie nowe mapy to również proszę o kontakt.
Pogram również z ciekawymi ludźmi w zespole używając TS - pro graczem nie jestem ale 32 razy zaliczyłem lidera

na każdej pozycji śmigałem i radziłem sobie nieźle z pojazdami, oprócz myśliwców, które opanowałem jedynie w stopniu podstawowym. Smigałem nieźle na mapach kaspijska granica, wyspa chark, operacja ognista burza i kanały - lubię duże mapy ale i na ciasnym metrze się grywało chociaż do moich ulubionych nie należało.
Starym prykiem nie jestem, ale do nastolatków również już nie należę

tak więc proszę o w miarę poważne potraktowanie tematu.
Z góry dziękuję za pomoc i owocne uwagi/wskazówki.
Pozdrawiam serdecznie.
PS zdaję sobie sprawę, że pewnie idę na łatwiznę ale jak już mam chwilę na BF to wolę grać niż wczytywać się w zmiany.
edit na battelogu mam nick: filipeto