Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
Może nie do końca na temat ale wczoraj prócz dlc miał być też upgrade profilu tzn nowe kamuflaże no i nie ma ;o I żadnych newsów że opóźnienie czy coś nie ma

Mało bezużytecznych kamuflaży już dostałeś?
Czekam na NanoSuit camo z Crysis 3...
I to jest wlasnie frajerskie zagranie DICE ktore serwuje nam od premiery gry, mialty byc 11 wrz, a pojawily sie wtedy gdy wychodzila aktualizacja czyli kolejna rzecz ktorej nie testuja przed wypuszczeniem tak jak patchy ktore rozwalaja gre, nie testuja map bo widac ze w AK to jest brak balansu. Najgorszy developer i wydawca, to Dice i EA.
Ja sie pytam gdzie obiecane 5 dodatkow do pojazdow do podstawej gry? Nie ma bo to DICE, cos obiecuje i tak sie z tego nie wywiazuje (wazne ze czesc osob jest zadowolona z AK, reszta idzie na 3 plan), ile mam czekac by moc zobaczyc jaka klasy brakuje w mjej druzynie? Czy TAB nie wystarcza do tego, czemu nie ma na 60s czatu podsumowania gry + jaka bedzie nastepna mapa? Odpowiedz prosta bo na konsoli nie pisza, a BF3 mial byc robiony pod PC (kolejne klamstwo Dice) a wyszlo tak jak wyszlo ze
czekamy na aktualizacje a powinny one wychodzic w tydzien, gora 2, nic nie pobije oczekiwania 4-5 miesiecznego na wielka aktalizacje ktora miala naprawic z jednym z punktow exploit mava jako winda i zgadijcie - nie naprawili................................ Ba jeszcze na Twicie pisali by zglaszac osoby ktore po patchu wykorzystuja ich lenistwo i nie zalatania dziury przez zglaszanie. Jako bonus moge dodac jeszcze gdy dostalismy pierwsza paczke nowych skorek to zadania dla nich nie byly widocznie na Battlelogu ale w grze tak... Zajelo im chyba miesiac... Jest tez takei zadanie by miec okolo 500 killow z kazdej klasy, robilem sobie je powoli, po patchu gram medykiem i juz mi sie nie licza bo nie odblokowal jednego zadanka, fajne szybkie fixowanie gry
Trzeba ten cyrk skonczyc bo spora kase dalismy na gre a ona jest wciaz jakas beta... W dodatku Premium...
Czas sprzedac ten shit, jedyny dobry element tej gry to grafika i cala otoczka militarna, ale model jazdy gorszy niz z Carmageddonu, nie ma to jezdzic po Oman, wybic sie lekko, upac i zablokowac sie torami... Kto wymyslil model jazdy w tej grze? Wszystko jezdzi jak pustynne Buggy