Teraz jest 5 sie 2025, 12:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 wrz 2012, 14:38 

Widzieliście to http://www.youtube.com/watch?v=jEGMx96fq4Q i to http://www.youtube.com/watch?v=h2-qYDVbU_I :omg:

PostNapisane: 13 wrz 2012, 15:12 

Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
Może nie do końca na temat ale wczoraj prócz dlc miał być też upgrade profilu tzn nowe kamuflaże no i nie ma ;o I żadnych newsów że opóźnienie czy coś nie ma :P

Mało bezużytecznych kamuflaży już dostałeś?
Czekam na NanoSuit camo z Crysis 3...

I to jest wlasnie frajerskie zagranie DICE ktore serwuje nam od premiery gry, mialty byc 11 wrz, a pojawily sie wtedy gdy wychodzila aktualizacja czyli kolejna rzecz ktorej nie testuja przed wypuszczeniem tak jak patchy ktore rozwalaja gre, nie testuja map bo widac ze w AK to jest brak balansu. Najgorszy developer i wydawca, to Dice i EA.

Ja sie pytam gdzie obiecane 5 dodatkow do pojazdow do podstawej gry? Nie ma bo to DICE, cos obiecuje i tak sie z tego nie wywiazuje (wazne ze czesc osob jest zadowolona z AK, reszta idzie na 3 plan), ile mam czekac by moc zobaczyc jaka klasy brakuje w mjej druzynie? Czy TAB nie wystarcza do tego, czemu nie ma na 60s czatu podsumowania gry + jaka bedzie nastepna mapa? Odpowiedz prosta bo na konsoli nie pisza, a BF3 mial byc robiony pod PC (kolejne klamstwo Dice) a wyszlo tak jak wyszlo ze czekamy na aktualizacje a powinny one wychodzic w tydzien, gora 2, nic nie pobije oczekiwania 4-5 miesiecznego na wielka aktalizacje ktora miala naprawic z jednym z punktow exploit mava jako winda i zgadijcie - nie naprawili................................ Ba jeszcze na Twicie pisali by zglaszac osoby ktore po patchu wykorzystuja ich lenistwo i nie zalatania dziury przez zglaszanie. Jako bonus moge dodac jeszcze gdy dostalismy pierwsza paczke nowych skorek to zadania dla nich nie byly widocznie na Battlelogu ale w grze tak... Zajelo im chyba miesiac... Jest tez takei zadanie by miec okolo 500 killow z kazdej klasy, robilem sobie je powoli, po patchu gram medykiem i juz mi sie nie licza bo nie odblokowal jednego zadanka, fajne szybkie fixowanie gry
Trzeba ten cyrk skonczyc bo spora kase dalismy na gre a ona jest wciaz jakas beta... W dodatku Premium...

Czas sprzedac ten shit, jedyny dobry element tej gry to grafika i cala otoczka militarna, ale model jazdy gorszy niz z Carmageddonu, nie ma to jezdzic po Oman, wybic sie lekko, upac i zablokowac sie torami... Kto wymyslil model jazdy w tej grze? Wszystko jezdzi jak pustynne Buggy

PostNapisane: 13 wrz 2012, 19:58 

To sprzedaj i skończ już jęczeć wszędzie o byle pierdoły...

PostNapisane: 13 wrz 2012, 20:14 

czopor napisał(a):
o byle pierdoły...

Gdyby to jeszcze byly ********* a nie podstawowa rzecz jaka byla mozliwosc obejrzenia kto jaka klasa gra bylo kiedys ale od czasow BC2 i teraz go nie ma, klikajace spawny na mapie, kazdy to pamieta ze starych BFow, dzis tego nie ma. Widze rodzi sie druga armia podobna do tej z CODa, tamci uwielbiaja placic za to samo co rok temu 50e z malymi nowosciami ktore predzej zalapaly by sie pod DLC (skoro jest dobrze to po co zmieniac? Ale 50e Acitvision przyjmie) a tutaj co z tego ze bledy (male/wieksze), liczy sie gra (zbugowana). Nawet niepotrafisz sie jakos odniesc, tylko najprostrza linia - nie chesz to sprzedaj i zakonczono. Bo niby jak dzisiejszy casual mialby miec jakies pojecie o grze, niech sobie gra, i tak wlasnie DICE robi, na Reddicie bylo sporo tematow co trzeba zmienic w grze i nie tylko przy tej aktualizacji ale przy kazdej innej, Dice ma w nosie, a dla was to najlepsza gra wiec skoro jest najlepsza to nie trzeba jej zmieniac bo ludzie i tak kupia.
Ktos chce kupic?

PostNapisane: 13 wrz 2012, 20:30 

BlackCockDown napisał(a):
Klikalne spawny na mapie to miły dodatek ale imho dość trudny do ogarnięcia w pierwszych minutach gry, sam kminiłem jak się zrespić...

W BF3 powinni dać opcję A, czyli aktualną i B, czyli oldschoolową, wilk syty i owca cała.

Ostatnio edytowano 14 wrz 2012, 06:10 przez Mofixil, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 wrz 2012, 22:27 
Zbanowany

Najgorszy nowy kontent to chyba te walki czołgów... co to World Of "Thanks" ??

Mofixil to jednak grasz w bf3 ;] 8)

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 14 wrz 2012, 06:12 

kerpal napisał(a):

Pograłem w Crysisa 2 po sieci, w porównaniu z tym, BF3 to RTS...
A atmosfera z klanem 95th jest po prostu zajcna i aż grać się chce.

PostNapisane: 14 wrz 2012, 08:41 

Mofixil napisał(a):

Ciekawe, jak najnowszy MoH będzie wyglądał :) Mam nadzieję, że w rozgrywce będzie bardziej podobny do BF3 niż CoD.

Dzisiaj wreszcie zagram w dodatek po kilku dniach :) Czekam na patch do zbalansowania kanonierki.

PostNapisane: 14 wrz 2012, 10:04 
Zbanowany

Z tego co widziałem to MOH multi będzie jeszcze gorszy od tego z 2010...

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 14 wrz 2012, 10:22 

Mam takie pytanie... Odblokowalem Armate HE. Czym sie rozni od broni podstawowej w niszczycielach czolgow? Znaczy wiem ze HE to High Explosive. Ale to bardziej skuteczne na budynki, czolgi, piechote? :)

PostNapisane: 14 wrz 2012, 10:59 

Mofixil napisał(a):
kerpal napisał(a):

W sensie? Ze BF3 to szajs wielki w porownaniu z Crysisem? Nie obrazajac oczywiscie RTSow, ale domyslam sie co masz na mysli ;]

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 14 wrz 2012, 13:36 

Antonio_@2 napisał(a):
Mofixil napisał(a):
kerpal napisał(a):

W sensie? Ze BF3 to szajs wielki w porownaniu z Crysisem? Nie obrazajac oczywiscie RTSow, ale domyslam sie co masz na mysli ;]

Chodzi mi o tempo rozgrywki, w Crysis 2 to jest chaos, nawet więcej, chaos^4, w porównaniu z tym, prędkość rozgrywki w BF3 to już jest snail-paced RTS.

PostNapisane: 14 wrz 2012, 15:00 

KOKOSfly napisał(a):
Mofixil napisał(a):

Ciekawe, jak najnowszy MoH będzie wyglądał :) Mam nadzieję, że w rozgrywce będzie bardziej podobny do BF3 niż CoD.

Trailery pokazuja ze to bedzie TDM COD, bo nic tam z BF3 poza tym samym silnikiem nie bedzie, tam bedzie poprostu sieka dla obu druzych, kto ma lepszy refleks i celniejsze oko bo cala gra bedzie sie opierala na malej mapie

PostNapisane: 14 wrz 2012, 16:16 

Witam, grałem już dość sporo w nowy tryb zawarty w tym dodatku, a mianowice Bitwa pancerna i nasuwa mi się jedno pytanie do was drodzy forumowicze, czy znacie jakie obrażenia zadaje jeden niszczyciel czołgu drugiemu w szczegółach, czyli przód, tył itp. Wiem, że strzał w wierzyczkę czołg traci najwięcej "zdrowia", ale jak to jest w wypadku nowego pojazdu ? Wielokrotnie byłem zdumiony dużą stratą po szczale przeciwnika, jak i miałem wrażenie, że wcale mnie on nie trafił, a mimo to obrywałem. Czy ktoś jest wstanieto wyjaśnić ?

PostNapisane: 14 wrz 2012, 17:18 

Właśnie,dziwie sie że jeszcze nikt o tym nie napisał.Nie wiem jakim cudem ale bardzo często padam rykoszetem jeżeli tak to można nazwać.Pocisk wogóle mnie nie trafia a ja wraz z pojazdem ginę.Czasami jest tak że gine od jednego strzału srutem.

Generalnie ten dodatek biorąc pod uwage całość jest jednym wielkim niewypałem.Co z tego że mapy są duże skoro nie ma co na nich robić.W BBC2 bynajmniej mimo wielkości i piechota miała swoje 5minut,tutaj jest benzjdziejnie.O ile TDM i rush jeszcze jako tako wyglądają o tyle podbój na tych mapach to najnudniejszy tryb w jaki grałem.
Jeden plus jest taki że DICE w wyrazny sposób daje do zrozumienia że BF4 bedzie totalnym gównem i kupienie jego to skrajny idiotyzm.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2