Teraz jest 17 lut 2025, 13:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sty 2011, 22:45 

Ja również mam sprzęt ,który udźwignie BF 3 ale wole xp niż jakąś viste. Siódemeczka jest fajna tylko ciężką ją zdobyć-i jest droga xD

PostNapisane: 30 sty 2011, 23:00 
Redaktor Battlefield.pl

Na takie rzeczy jak mody, obsługa LANu czy Battlerecorder bym nie liczył, bo gry niestety idą w kierunku arcade, a panowie z Dajs już udowodnili, że "Battlefield" to dla nich tylko marka, a nie symbol "hardkorowych gier nie dla dzieci CS" itp itd.

Gra na pewno będzie upstrzona do granic możliwości ( i poza nią ) unlockami i odznakami, patrz zapowiedzi powiązania odznakowo-przedmiotowego BF3 z BFP4F.

Ogólnie temat bez sensu, poczekamy 30 dni to zobaczymy. Mam nadzieję, że dowiemy się czegoś konkretnego 1 marca, bo wcale nie jest powiedziane, że dowiemy się dużo. Przy pierwszym przedstawieniu Bad Company 2 wypuszczono trailer, który nie mówił absolutnie nic o grze ;) No ale zobaczymy. (Mam gadżet pulpitu odliczający dni do 1 marca! >:3 )

http://www.battlefield.pl/news-3137-Dat ... na_1_marca

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 30 sty 2011, 23:29 

Taa ja już modernizuje swój sprzęt żeby pociągnął BF3 [a raczej zbieram kasę na ten nowy sprzęt]
Wymagania będą....yy duże :]

PostNapisane: 30 sty 2011, 23:35 

Ja i tak chyba będę kupował na ps3

PostNapisane: 31 sty 2011, 00:59 

Tak jak rible powiedział, mam w dupie wasze visty, możecie se ich używać, ze mnie kolejnego idioty nie zrobią :?
Do Battleifleda 3, mam mieszane uczucia. Kupić 7, czy grać na ps3, z maksymalną liczbą 32 osoby :(

PostNapisane: 31 sty 2011, 15:45 

MilkyWayPL napisał(a):
Tak jak rible powiedział, mam w dupie wasze visty, możecie se ich używać, ze mnie kolejnego idioty nie zrobią :?
Do Battleifleda 3, mam mieszane uczucia. Kupić 7, czy grać na ps3, z maksymalną liczbą 32 osoby :(

Twierdzisz, że skoro jade na "siódemce" to jestem idiotą ?

PostNapisane: 31 sty 2011, 17:34 

To ma być tak ?
Na pc'tach serwery z max 64 slotami ?
A na ps,xbox 32 ?

PostNapisane: 31 sty 2011, 18:25 
Redaktor Battlefield.pl

WEST napisał(a):
To ma być tak ?
Na pc'tach serwery z max 64 slotami ?
A na ps,xbox 32 ?

Ta, znawca MilkyWay gada głupoty, a plotka leci dalej. Nic nie wiadomo póki co.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 31 sty 2011, 20:34 

xD trzeba czekac do pierwszego trailera gamplay

PostNapisane: 31 sty 2011, 23:22 

MilkyWayPL napisał(a):
Oczywiście nie nabijam się z tych którzy mają viste, tylko po prostu uważam, że to najgorszy system jaki wyszedł,
wliczając linuxa.

Z tym linuxem to poszalales :lol:

:D

PostNapisane: 31 sty 2011, 23:40 

A ja mam 7 i jestem hepi :D

PostNapisane: 1 lut 2011, 02:41 

MilkyWayPL napisał(a):

Linux w rzeczywistości nie jest takim kiepski systemem jak go malują :wink:

Takim malują go gracze i M$. Zgadnij dlaczego serwery lepiej stawiać na maszynach korzystających z Linuxa ? Gdyby Linux był tak przyjazny i prosty w użytkowaniu jak "okna" to puścili by M$ z torbami.
Co do 7 to trzeba przyznać, że M$ się postarał i wydał wg mnie najlepsze "okno" w historii.

PostNapisane: 1 lut 2011, 02:59 

Mam takie pytanie.
czy można by cokolwiek zrobić żeby windows 7, miał interfejs taki jak w XP?

PostNapisane: 1 lut 2011, 03:49 

$towarzysz$ napisał(a):
MilkyWayPL napisał(a):

Linux w rzeczywistości nie jest takim kiepski systemem jak go malują :wink:

Takim malują go gracze i M$. Zgadnij dlaczego serwery lepiej stawiać na maszynach korzystających z Linuxa ? Gdyby Linux był tak przyjazny i prosty w użytkowaniu jak "okna" to puścili by M$ z torbami.
Co do 7 to trzeba przyznać, że M$ się postarał i wydał wg mnie najlepsze "okno" w historii.

Osobiście do niektórych zastosowań (właśnie głownie serwerowych, ale desktopowych też) bardziej wolę Linuksa (lub *BSD) z powodu otwartości i tego, że nikt mi nie każe za ten system i soft płacić i właśnie przy wielu zastosowaniach jest dużo stabilniejszy od zamkniętego i komercyjnego Windowsa.
Co do "prostoty" i "trudności" użytkowania to wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Ktoś kto całe życie pracuje na Linuksie i nagle ktoś go posadzi przy Windowsie będzie mówić o tym drugim, że jest "trudny i bez sensu". Ale wystarczy popracować troch ę na alternatywie i bardzo łatwo można się przestawić. Pracuję równolegle na Windowsach, Mac OS X, różnych dystrybucjach Linuksa (głównie Debian) i czasami na FreeBSD i już się po prostu przyzwyczaiłem, że w każdym systemie wiele rzeczy robi się inaczej, ale to nie znaczy, trudniej. A te popularne opinie, że Linux jest trudny, po prostu są zjawiskiem tego, że Windows ma ok. 90% użytkowników desktopów, a Linux ok 1% (może już trochę więcej) i przez to dużo ludzi nawet nie wie, że istnieje jakaś alternatywa dla Windowsa, a jak wie to tyle co ze screenów od kolegi programisty.

Co do Windowsa 7 to to nadal uważam, że jest słabszy pod względem wykorzystania zasobów sprzętowych i mniej stabilny od XP (pomijam DX10/11, ale to tylko marketing, bo jakby chcieli to by zrobili wersje równierz pod XP), który dopóki będzie wspierany (jakoś do 2014 roku) nie zestarzeje się tak jak to niektórzy mówią, z resztą ciągle jest najpopularniejszym systemem na desktopach i długo tak pozostanie. Chociaż serwerowe wersje Windowsa są jeszcze stabilniejsze i śmiało można ich używać na desktopie, nawet do gier. Szkoda tylko, że pod swoje "natywne" zastosowanie się akurat średnio nadają. :P
Niestety polityka niektórych firm (jak np. Adobe) działa na niekorzyść klienta i wymusza na nim zmianę systemu, a wszystko dlatego, że MS sypie kasę wszędzie tam gdzie może, żeby tylko opchnąć swoje nowe systemy, a za rogiem już się czai następny Windows, w którym też zostawią wiele niedociągnięć i dziur optymalizacyjnych, żeby za kilka lat wydać następny i tak w kółko. A klient płaci za tą samą szopkę cały czas. :lol:

No to tyle, jak już się zrobił OT o systemach.

Jeżeli EA w BF3 zrezygnuje z XP i DX9 to straci naprawdę wiele graczy i tym samym część dochodów i pewnie odbije się to potem na cenie rynkowej gry (i pewnie też jej jakości) dla wszystkich graczy. Ale tak to jest jak się idzie ślepo za technologią, byle do przodu, byle woda była ładniejsza i teselacja bardziej szczegółowa, a zapomina się o innych, ważniejszych aspektach gry.

PostNapisane: 1 lut 2011, 05:00 

Więc powiedz nam skrótem, jaki system jest najbardziej opłacalny?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2