ashlon napisał(a):
i niezbyt rozumię to dlaczego muszą być odpalone 3 aplikacje i dopiero potem samo okienko gry - Origin 70Mb, Przeglądarka 200-400Mb, i plugin 300Mb, sama gra nie sprawdzałem ile zajmuje ramu, ale jak już ją odpalimy to przy zwykłym menu ten ram jest zarezerwowany dla gry, a tutaj min. 500Mb jest wycięte. Jak ktoś ma 12Gb ramu to się nie przejmuje, ale dużo ludzi ma 4 i jest to jakiś problem.
Co do tego, że "gra bez menu to nie argument" to wg. mnie jest to jakiś argument - mam zapłacić za pełny produkt, a dostaję coś takiego i mam wrażenie, że im się NIE CHCIAŁO zrobić normalnego menu :/ chociażby po to, żeby zmienić ustawienia, albo fajnie wyglądało, żeby gra stwarzała wrażenie dopracowanej
fifmat napisał(a):
U mnie windows 7 + avast + przegladarka + origin + gra = 60% zuzycia ramu. Mam 4giga. Czyli zuzywa okolo 2.5.
A więc zresumuję to że jedni ludzie co mają dobre kompy sa na tak(można tak rzec), ale Battlelog to jest
ścierwo, cóż z tego że szybko wyszukuję serwery?
Ale powiedzmy jest taka sytuacja:
1.Pada/jest burza problemy na lini grasz sobie w singla urywa internet i gre ci wyłancza? ----> aż żal dupe ściska
2.Słabe kompy ---> [
opcionalne dla niektórych w tym mnie] Antywirus + Skype/GG + TS3/muble + przeglądarka + plugin i dopiero gra włanczająca się poprzez przeglądarkę = LAGI, krzaki, komp ledwo co źipie, duży ping (polak powiedział by że w c...)
3.Inne powody dla których
Battlelog to
ZUODlatego ja mówię temu
NIE może wspólnymi silami uda nam się coś jeszcze zdziałać aby było
NORMALNE MENU tak jak w innych grach
Lista kto jest
przeciwny Battlelogowi:
1.Konrad102
2.
3.
4.
...