ireun napisał(a):
To ja ci powiem konkretnie: są to "ukryte" baretki ale czemu się ukrywają? A no dlatego że po zakończeniu rundy masz timer (60s) Jeżeli wszystkie nie zmieszczą się w ciągu pierwszych 30s to się sumują i są ukrywane pod nazwą dodatkowych ; ) Mam nadzieję że pomogłem...
Przy podsumowaniu po zakończonej rundzie w BF3 zostało wprowadzone przez DICE małe uproszczenie. Jeśli gracz zdobędzie więcej niż 19 beretek to na koniec nie są wyświetlane wszystkie kolejno zdobyte beretki tylko jest pokazana jedna (ostatnia) oraz dopiska za ile beretek została nam naliczona punktacja. Do takiego podsumowania pokazana jest punktacja za spec/e w jakich graliśmy, kolejne zdobyte stopnie, odblokowania i medale ( o ile takowy zdobyliśmy w tej rundzie). Na samym końcu listy wyświetlania
czasem może się właśnie pojawić punktacja z podpisem "Dodatkowe Punkty".
Po raporcie z rundy pojawia się tabelka z możliwością przeglądania różnych statystyk. Mamy wtedy możliwość wyświetlenia wszystkich kolejno zdobytych beretek.
Ireun, wnioskuję z twojej wypowiedzi że nie miałeś tej przyjemności w zdobyciu 19+ beretek z jednej rundy.
Więc czy mógł byś mi odpowiedzieć tak bardzo
konkretnie za co doliczane są te dodatkowe punkty?
Może w takiej rundzie zdobyłem jedną lub więcej jakichś "ukrytych beretek", bo czas wyświetlania beretek nie ma najmniejszego związku z tymi jakże dziwnymi i tajemniczymi "dodatkowymi punktami".