MG36 (support) odblokowane, ale nie mam zbyt dobrego porownania, bo jak biegam supportem to najczesciej z shotgunem albo m27. Jedno wiem na pewno - nie jest slabe, bedzie jednym z lepszych lkm'ow mysle. Wiekszy rpm niz m60/m240/peczeng, ale mniej kopie.
QBB-95 (support) - Dla mnie przecietniak, mozna zabijac ale szalu nie ma. Chociaz szybkie reload i mniejszy magazynek (cos ponad 70 ammo, z powiekszonym 100) sprzyja dynamicznie grajacym supportom. M27 imo jednak lepsze.
Famas - (asfalt) niemozliwie szybkostrzelny. Nie strzela tak szybko jak aek, strzela jeszcze szybciej. 1000 rpm (wiem, ze battlelog pokazuje 900, ale
ufam tym statom bardziej . Poza tym w grze to tez czuc. Miod do cqb, ale z daleka juz ustepuje swoim wolniejszym odpowiednikom.
L82A2 - (asfalt) Dopiero zaczynam z nim zabawe, ale przypomina mi troche AK74m. Strzela powoli (650 rpm), ale celnie, slabo kopie, przeciwnosc famasa mozna powiedziec. Zdecydowanie cos na wieksze odleglosci, ale z bliska tez daje rade.
G53 (eng) - Swietna giwerka, nie wiem co w niej jest takiego szczegolnego, bo dmg ma standardowy, nie jest jakos super szybkostrzelny (750 rpm), kopie moze troche mniej od reszty. Wiem tylko, ze pozamiatac ta bronia sie da konkretnie. Ja potrafilem, to i kazdy powinien dac rade.
QBZ-95B (eng) - Masakra. Juz wole biegac z pistoletem. Meczylem sie dlugo zeby ten badziew odblokowac i zdecydowanie nie bylo warto. Strzela powoli (650 rpm), dmg ma standardowy, kopie jak prad w gniazdku i w dodatku nie mozna mu zamontowac "raczki". Probowalem, odblokowalem mu celownikow pare, tlumik, laser (na lufe juz nie mialem sily, watpie by wiele zmienila). Nic z tego. Wiekszosc bezposrednich starc przegrywalem niezaleznie od odleglosci. Byc moze to tylko ja i moj nedzny skill, ale az tak zle to mi z reszta broni nie szlo.