Teraz jest 12 lis 2024, 10:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 gru 2011, 15:07 

suszin napisał(a):
Nie, napisałem dobrze ale słownik mi to zmienił.

Czas zmienić słownik :wink:
Co do broni, odblokowałem również PP-19, broń fajna. Chyba najlepsza z broni PDW i co ważne, niezła szybkostrzelność, przyzwoita celność i spory magazynek.
A MG36, odblokował ktoś? :)

PostNapisane: 18 gru 2011, 17:57 
Moderator forum

suszin napisał(a):
Mofixil napisał(a):
suszin napisał(a):
szybko szczelność

Błagam, powiedz że to było specjalnie...

Nie, napisałem dobrze ale słownik mi to zmienił. Poza tym kolega nie ma co innego do roboty niż szukać błędów ortograficznych? :twisted:

ale to nie błąd ortograficzny... szczelność to co innego niż strzelność ;)

PostNapisane: 18 gru 2011, 18:08 

MG36 (support) odblokowane, ale nie mam zbyt dobrego porownania, bo jak biegam supportem to najczesciej z shotgunem albo m27. Jedno wiem na pewno - nie jest slabe, bedzie jednym z lepszych lkm'ow mysle. Wiekszy rpm niz m60/m240/peczeng, ale mniej kopie.

QBB-95 (support) - Dla mnie przecietniak, mozna zabijac ale szalu nie ma. Chociaz szybkie reload i mniejszy magazynek (cos ponad 70 ammo, z powiekszonym 100) sprzyja dynamicznie grajacym supportom. M27 imo jednak lepsze.

Famas - (asfalt) niemozliwie szybkostrzelny. Nie strzela tak szybko jak aek, strzela jeszcze szybciej. 1000 rpm (wiem, ze battlelog pokazuje 900, ale ufam tym statom bardziej :). Poza tym w grze to tez czuc. Miod do cqb, ale z daleka juz ustepuje swoim wolniejszym odpowiednikom.

L82A2 - (asfalt) Dopiero zaczynam z nim zabawe, ale przypomina mi troche AK74m. Strzela powoli (650 rpm), ale celnie, slabo kopie, przeciwnosc famasa mozna powiedziec. Zdecydowanie cos na wieksze odleglosci, ale z bliska tez daje rade.

G53 (eng) - Swietna giwerka, nie wiem co w niej jest takiego szczegolnego, bo dmg ma standardowy, nie jest jakos super szybkostrzelny (750 rpm), kopie moze troche mniej od reszty. Wiem tylko, ze pozamiatac ta bronia sie da konkretnie. Ja potrafilem, to i kazdy powinien dac rade.

QBZ-95B (eng) - Masakra. Juz wole biegac z pistoletem. Meczylem sie dlugo zeby ten badziew odblokowac i zdecydowanie nie bylo warto. Strzela powoli (650 rpm), dmg ma standardowy, kopie jak prad w gniazdku i w dodatku nie mozna mu zamontowac "raczki". Probowalem, odblokowalem mu celownikow pare, tlumik, laser (na lufe juz nie mialem sily, watpie by wiele zmienila). Nic z tego. Wiekszosc bezposrednich starc przegrywalem niezaleznie od odleglosci. Byc moze to tylko ja i moj nedzny skill, ale az tak zle to mi z reszta broni nie szlo.

PostNapisane: 19 gru 2011, 20:50 
Zbanowany

IMO: jednak mg36 to nie to samo co w bc2... po pierwszej setce, wracam do m249

PostNapisane: 20 gru 2011, 09:19 

Fa ma s jest siekierą na bliskie. Ale na dalekie daje ciala ostro. Na CC go biore ale na otwarte to juz wole an 94 ktory urywa dupe wszystkiemu co jest wielkosci mrowki w celowniku lacznie ze snipami nieogarnietymi ^^

PostNapisane: 20 gru 2011, 12:36 

Do 30m famas jest najlepsza bronia.
L85a2 to tak jak ktos powiedzial przeciwienstwo famasa , lecz wg mnie jest od niego lepszy.
Mozna szybko likwidowac ludzi zanim sie schowa przed kulami nawet do 80 m

Pierwsza bron dla wsparcia Qbb jest fajnym polaczeniem jezeli chodzi o ilosc pociskow i szybkosc przeladowania.
Sila ognia jest w miare . Generalnie dobra bron
Mg36 wg mnie lepsza ale troszke dluzsze przeladowanie za to mniejszy odrzut.

pp-19 fajna na male odleglosci ale po 40m strasznie spadaja obrazenia.
PDWR i p90 lepsze.

PostNapisane: 20 gru 2011, 23:53 

Co do l85 to glupio ze trzeba wygrac 5 SQDM.Ja w je nie gram a zanim je wygram to zdaze zabic 200 gosci z famasa.W dupie z l85 ja gram famasem. :D

PostNapisane: 21 gru 2011, 02:00 

co do odblokowania l85 to widziałem kilka serwerów na SQ DM z 2 killami (słownie dwoma) wystarczy poszukać. Sam zrobiłem to zadanie na takim serwerze.
Powodzenia ;]

PostNapisane: 26 gru 2011, 03:33 
Redaktor Battlefield.pl

FAMAS - świetna broń na krótki dystans, przez swoją szybkostrzelność wydaje mi się, że mieści tylko 20 pocisków w magu :D

L85A2 - W końcu odblokowałem i to chyba najlepsza broń z jakiej strzelałem. Niesamowicie celny (można snajperów ściągać) i w miarę szybkostrzelny - broń na każde warunki.

QBB95 - Totalna porażka. Próbowałem tym grać, ale ta broń nie posiada chyba żadnych zalet. Niecelna, niska szybkostrzelność w porównaniu do innych LMG. Zostaje przy RPK Typ 88 którym mogę likwidować wrogów serią z dystansu.

G53 - Właściwie to chyba Mp5? Spełnia wszystkie moje oczekiwania a nawet więcej. Nie sądziłem, że Mp5 tak dobrze będzie radzić sobie na dystans. :D

Z odblokowanej snajperki i broni z kategorii ogólnej nie strzelałem. Reszta do odblokowania :D

PostNapisane: 26 gru 2011, 12:14 

Krecik napisał(a):
G53 - Właściwie to chyba Mp5? Spełnia wszystkie moje oczekiwania a nawet więcej. Nie sądziłem, że Mp5 tak dobrze będzie radzić sobie na dystans. :D

G53 a MP5 to dwa różne modele broni. A co do G53 to broń bardzo mi się podoba, stosunkowo słabo kopie, jest celna. Może jest trochę mało szybkostrzelna, ale idealnej broni nie ma.

PostNapisane: 26 gru 2011, 21:55 

Od początku, kiedy kupiłem B2K bardzo zależało mi na odblokowaniu L85A2. Mam już około 570 zabitych z tej pukawki i jestem bardzo zadowolony. Idealna na średni i dalszy dystans. Z bliska też niczego sobie, może nie jest bardzo szybkostrzelny, ale wynagradza to siłą ognia. Polecam każdemu kto lubi grać asfaltem :)

PostNapisane: 27 gru 2011, 00:58 

Odblokowałem L96 i mi sie nie podoba jedna rzecz dla której w ogóle tej snajperki nie używam. W BF2 była ona cicha,odpowiednikiem dla mnie M98 w BF2 to M95. Wynik jest taki że L96 jest tak głośny jak M98 i na dodatek (chyba) ma mniejszą moc. Popraw mnie ktoś jak się mylę.

PostNapisane: 27 gru 2011, 14:43 

Strzela słabiej od M98, to raczej zrozumiałe, bo M98 to nabój 0,5BMG, a L96 to 7,62.
L96 strzela za to najlepiej ze wszystkich bolt action 7,62 (SV98, M40), bo na odległość jego nabój najmniej traci na sile.

Tu masz wykresy:
http://symthic.com/?s=bf3

PostNapisane: 27 gru 2011, 15:27 

M98B w BF3 ma .338 Lapua

PostNapisane: 29 gru 2011, 00:27 

Ogólnie najlepsza broń dla mnie to famas mam nim ponad 1000 killi.L96 to dla mnie najlepsza snajperka.A co do QBZ 95 to nie ma aż takiego odrzutu jak kolega napisał wcześniej.Bronie z supporta mam obie i bardzo mi się podobają szczególnie mg36.L85 nie mam przez 5 wygranych SQDM.PP 19 przez mcomy a do mk3 musze unlocknac pp19.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2