Dusty [PL] napisał(a):
Jak kupujesz chleb i trafi ci się zakalec to też w podobny sposób usprawiedliwiasz to ciężką pracą piekarza?
wtedy nie kupujesz drugi raz u niego chleba, znasz DICE po innych grach wiesz na co ich stać i kupujesz ich dalsze gry albo nie, mnie nigdy nie zawiedli więc kupuje, pozatym uważam ze gra nie jest tak zbugowana jak to strasznie pisujecie, a o jej klasie świadczy tez liczba aktywnych graczy.
Dusty [PL] napisał(a):
Jak kafelkarz położy ci krzywo kafelki w łazience albo kilku nie położy bo "doklei je w kolejnym patchu" to też mu wybaczysz i zapłacisz bo w końcu chłopina pracuje całymi dniami na kolanach?
Kazdy produkt nawet chleb mozesz zareklamować, tak samo i grę masz an to prawo. Idziesz z chlebem który ci nie smakuje do reklamacji?
Blizzard_ napisał(a):
Wydając kasę na produkt (nie ma znaczenia czy złotówkę na papier toaletowy czy setki tysięcy na wypasione auto) konsument oczekuje (i ma prawo oczekiwać!) produktu pełnowartościowego a nie półproduktu
Jest róznica między papierem a samochodem i dobrze o tym wiesz, masz racje ze gra nie jest tania ale gra jest innym luxusem niz papier i jedzenie bez gry możesz sie obejsć, więc myślę że gdyby nei było cię na nią stać nie kupił byś jej, poza tym każdy dostał darmową betę więc każdy wiedział czego się spodziewać
Blizzard_ napisał(a):
Każda wydawana obecnie gra zaraz po zainstalowaniu pierwsze co robi to ściąga patcha. Świadczy o tym, że gry wychodzą nie do końca przetestowane. To jest IMHO skandal!
tlko mi nie mów że stare gry nie były zbugowane były i to bardzo tylko teraz sie tego nie widzi bo wymagania ludzi wzrosły< pokaż mi niezbugowaną grę? wcześniej też były patche ale nie ściągały sie automatycznie nei było ORGINÓW STEAMÓW ITP