Teraz jest 12 lis 2024, 13:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 376 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 paź 2011, 18:50 

Zelazo94 napisał(a):
Ja juz wole taki czat niz wgl go nie mieć. Przynajmniej mozna sie posmiac z durnoty innych ;D

Tu nie ma się z czego śmiać tu można co najwyżej zapłakać.

PostNapisane: 31 paź 2011, 19:28 

popolupo napisał(a):
DRIVER napisał(a):
By nie robic jakiegos specialnego tematu. Jest mozliwosc potrenowania latadlami? Probowalem wbijac na puste servery ale zawsze jest wymagane 7 graczy ;/. I jak tu sobie porzadnie skonfigurowac joya by nie zostac wyzwanym on noobow ze kradne samoloty :P?

Ostatnio wbiłem się na mapę gdzie wszystko jest odblokowane.W jetach ,helkach tankach itp itd... dosłownie wszystko giwery też :D .Oto nazwa serwera: Germany vs UK & France - Everything Unlocked

Serwer rankingowy ,o dziwo odblokowuje się ulepszenia ,giwery itd.. choć możemy używać ich na danej mapie.Mapy wszystkie po kolei lecą .Acha zapomniałem dodać, można samemu grać nie jest wymagana ilość 7 graczy

Ale, że po wejściu na taki serwer mamy wszystko odblokowane? Czy tylko na tym serwerze? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale EA pisało żeby takie serwery omijać z daleka.

PostNapisane: 31 paź 2011, 19:34 

Basic_M napisał(a):
w BF2 już było lepiej, bo bylo pokazane kto najlepszy z jakiej dziedziny, jakim sprzętem, która drużyna... brakowało tylko czata... tu także.

Tego typu rzeczy masz w battlelogu.
piotrek2142 napisał(a):
Ale, że po wejściu na taki serwer mamy wszystko odblokowane? Czy tylko na tym serwerze? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale EA pisało żeby takie serwery omijać z daleka.

Może to nierankingowy? Podobno na tych można dowolnie ustawiać bronie.

PostNapisane: 31 paź 2011, 19:42 

Rankingowy ,punkty , stopnie , unlocki wszytko idzie po kolei jak na zwykłym.Co do EA to nie wiem, ale jeśli jest ten server w battlelogu to chyba ok.Grałem na nim kilka razy i wsio wpariadkie

PostNapisane: 31 paź 2011, 20:35 

Ale fajne akcje wychodza jak sie gre ogarnie ;D
Zestrzelili mi jeta to wyskoczylem, lece na tym spadochronie i widze dwoch ziomkow na dole. No to granat rzucam na ziemie i lece dalej. Granat centralnie na kampiacego snajpera spadl a ja wyladowalem kolo drugiego goscia i ladnie z noza go pochlastałem ;D

PostNapisane: 31 paź 2011, 20:38 

Czy taki lvl i wynik jest możliwy do nabicia tak szybko? Dodam ze koles co runde mial kd ok 15/0 - 20/3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 369000/pc/

PostNapisane: 31 paź 2011, 20:55 

TomekDeF napisał(a):
Tego typu rzeczy masz w battlelogu.

tak wiem, ale jak gra sie po 50-100 dziennie meczy to myslisz ze tam ludzie zagladają? co bylo ciekawego podczas meczu interesuje mnie zaraz po jego zakonczeniu...

PostNapisane: 31 paź 2011, 20:59 

Satyr napisał(a):
Czy taki lvl i wynik jest możliwy do nabicia tak szybko? Dodam ze koles co runde mial kd ok 15/0 - 20/3

Myślę że możliwe, są lepsze cyborgi http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 363565555/

PostNapisane: 31 paź 2011, 21:14 
Zbanowany

LOL http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 226988141/

PostNapisane: 31 paź 2011, 22:52 

Gra mi się bardzo fajnie, ale bardzo dużym problemem jest cziterstwo. Dziś na każdym serwerze na jakim grałem widziałem 1 - 3 komunikaty z PB ban za hacking, mimo to dużo osób pozostaje niewykrytych, tyle razy ktoś mnie ciśnie bez żadnej optyki przez pół mapy w głowę, naprawdę podłamać się można. A co do cyborgów to w większości to cziterzy, goście po 65/1 mieli stojąc w jednym miejscu na Caspianie - respię się na antenie - head od typa, respię się na stacji paliw paręnaście sekund później - head od tego samego gościa. Nie jest to nawet zabawne.

Co do serwera gdzie wszystko jest odblokowane to grałem na nim przez chwilę, odblokowałem kolimator do EBRki której nie mam - coś jest nie tak.

PostNapisane: 31 paź 2011, 23:26 

Nie oszukujmy się. Nabicie 30< lvlu w 24h nie jest możliwe. Tym bardziej 145 ;) Podejrzewam, że tak jak w COD są serwery, które boostoują wszystko i nagle w 1 mecz mamy 10 rang

PostNapisane: 1 lis 2011, 00:08 

Ja na mapie gdzie wszystko odblokowane , odblokowałem sobie flary ,rakiety i inne taradajstwo do helki i jeta.Jak odblokujesz EBRke ,to już celownik czy co tam będzie na cie czekać.

PostNapisane: 1 lis 2011, 01:54 

Satyr napisał(a):

Wlasnie ze nie problem :) . Siadasz do AA na lotniskowcu i konczysz z wynikiem np: 12-0 na conquescie...Baretki powyzej 10 juz sa pokazywane jako 10x... lub 12x...
W ogole wszystkie AA sa ower-power, jak odblokowalem rakiety i pare innych bayerow to praktycznie zaden latajacy pojazd nie ma szans.
Z reszta nie tylko ja tak sadze bo np: siadam jako piewszy do LAV'a i ... dostaje po lbie z C4 od debila z mojej druzyny :shock: , ja czekam na respa, a on siada w nowego i daje po helkach, jak pyskowalem RPG :wink: dostalem z dzialka po lbie jeszcze raz i podziekowalem za gre. :evil:
Tak wiem kamperska sprawa, ale juz nie ten refleks i oko zeby biegac z AK czy snajpic z SWD :wink:

PostNapisane: 1 lis 2011, 09:31 

Nie bywałem na tym forum od czasów BF2 ale przy okazji premiery BF3 zaglądam tu częściej :-)

Dobre wyniki w grze są możliwe do zrobienia uczciwie. Sam brzydzę się hackami i tego typu rzeczami i gram fair a wczoraj przysiadłem na 3-4h do BF3 i dało się choćby zrobić taki wynik:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1496798/1/219016098/
Po prostu trafiła się dobra moja drużyna i trochę gorsza przeciwna :-) gdzie ludzie momentami sami pchali się pod lufę i zero u nich strategicznego myślenia więc korzystałem ile się da.

PostNapisane: 1 lis 2011, 10:54 

W zasadzie nie mam tendencji do udzielania się, ale zbyt długo czekałem na tą grę aby zmilczeć.
Zanim zacznę prosiłbym o nutkę wyrozumiałości wielu z was dla "dziadka".

Ponieważ zdecydowanie łatwiej wypisać mi złe strony gry to zaczynamy:
- brak możliwości stworzenia własnej drużyny, przez co często rozdziela mnie ze znajomymi.
- mała ilość (skończona) osób w drużynie
- automatyczne balansowanie drużyn i timów
- problem z odradzaniem się na członkach drużyny, nawet gdy stoją w szczerym polu nie atakowani ...
- aby zmienić ustawienia... jakiekolwiek należy być w grze, a w grze jesteś wtedy gdy jesteś na serwerze w rozgrywce! owszem, można włączyć ofline i zmieniać klawiszologie, bądź ustawienia grafiki.... ale uważam że to chore ograniczenie
- brak statystyk (power/range) dla broni !!! - to jest totalnym niedociągnięciem ze strony EA i powinni być za to piętnowani przez wszystkich
- powtórzenie sytuacji z BF BC2 gdzie ładunki kumulacyjne jak RPG są silniejsze w pomieszczeniach od granata odłamkowego (z granatnika podwieszanego), co z kolei powoduje iż szturmowiec w porównaniu do technika jest w zasadzie bezużyteczny (poza byciem medem)
- pistolety na średnie dystanse są tak samo (a czasem nawet bardziej) skuteczne jak broń szturmowa
- brak rozdzielenia czułości myszy dla pojazdów i sterowania postacią (nie każdy ma mysz ze zmienną w locie czułością)
- brak podanego czy to w BTL czy w samej grze PINGU, co powoduje niepotrzebne marnowanie czasu na logowanie się do maksymalnie zalagowanego serwera... a do tego naszą irytacje na gre
- totalnie zepsuty w porównaniu z BF2 system spotowania, który działa kulawo, już pomijam że nie mogę mojemu głupiemu dowódcy powiedzieć NIE - nie będę atakował tego celu bo jestem na końcu mapy... (przykład)
- skopana moc latarki (w ciągu rozgrywki w dzień) jest po prostu za mocna
- celność z biodra jest śmiesznie niska, piszę o sytuacjach kiedy typu: podchodzimy do wrogiego snajpera z tyłu i z odległości kilkudziesięciu cm walimy mu w korpus z biodra... czasem 20 pocisków to mało ...(naturalnie można nożem, ale w tym wypadku piszę o takiej sytuacji dla zobrazowania problemu)
- nie wszystko daje się zniszczyć - np nie da się przejść przez budynek aby dostać się inną drogą do celu, a szkoda bo niektóre mapy stają się za ciasne ;)
- zbyt duże epicentrum przejmowania flag....

na razie to tyle :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 376 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2